Frank Thure Josepsen
09. april 2022 kl. 07:23
6 point på 5 dage

U19 Drengene tog i søndags i mod HOG Hinnerup.
En kamp hvor vi med fulde effekt gik efter sejren og de 3 point for at holde os med i toppen af rækken, og stadig fortsætte den ubesejrede stime som drengene er inde i.

Drengene gav den også fuld gas fra start, og satte sig tydligt på kampen. Ud fra spil og chancer, gav man ikke Hinnerup ret mange muligheder i 80 minutter, og her var stillingen også 5-0 til Kjellerup Drengene. Men de sidste 10 minutter tog vi desværre alt for let på opgaven, og lavede uprovokerede fejl, straffespark mv. Der gør at kampens resultat bliver 5-3.

Desværre måtte Christian Brandstrup udgå efter 30 minutter, som desværre viste sig at være i brækket kraveben..
Vi glæder os til at have dig tilbage!

Torsdag skulle drengene så op i mod en af Danmark største ungdomsafdelinger. 4 U19 hold har Lyseng, og med ca 10 nye på holdkortet, var det ikke til at vide hvad Kjellerup drengene kom op i mod denne aften.

Men drengene greb opgaven flot an.

Et Lyseng hold, som var kommet på bjerget uden rigtig at ville frem og stepperne, gjorde det svært for drengene af nedbryde deres solide defensiv, med nærmest 11 mand på egen bane halvdel. Men som også nævnt til drengene efter, så har drengene selv stor ære af den respekt modstander holdet har for Kjellerup holdet.

Efter ca. 30’min for vi et frispark i højre side, som Esman flot sparker i panden på Lucas Nielsen som header os på 1-0.
Dejligt på en dag, hvor vi havde svært ved at skabe chancerne i det åbne spil.

I starten af anden halvleg ligger vi igen over fint tryk på Lyseng og efter ca.  1 times spil kan Frederik Dam score sikkert på straffespark og gøre det til kampens resultat 2-0 til Kjellerup.

Nu er der en lille fortjent kamppause, og vi glæder os til kampen den 21. April hvor SSV Fodbold kommer på besøg på Bjerget.