Menu

Nyt team

image
Frank Thure Josepsen
21. december 2022 kl. 15:40

Så er der flere gode nyheder at varme sig på i den kolde tid. 

TRÆNERTEAMET for vores 1.hold i Danmarksserien er på plads for den kommende sæson.

Lasse Broberg fortsætter sit virke som cheftræner. En rolle han har besiddet på flotteste vis i den sidste del af efteråret. 

Lasse Andersen, der har spillet et hav af gode kampe for os på højeste KIF-niveau, er ansat som assistenttræner for Broberg. 

Og endelig er det lykkes os at lave aftale med Steffen Berg som målmandstræner, der med sine blot 21 år må betragtes som et spændende talent på målmandstrænersiden.

Et meget ungt og spændende team, der er klar på at tage kampen op for KIFs overlevelse i danmarksserien i foråret.

De præsenterer kort sig selv således:


Jeg hedder Lasse Broberg, er 32 år gammel og bosat i Skals. Til dagligt arbejder jeg som ejendomsmægler hos Wulff & Partnere. 

Tidligere har jeg trænet lidt forskelligt, men de sidste 4 år har jeg været assistenttræner hos VFF U19 division. Sidste år fik min UEFA A-licens træneruddannelse.


Jeg hedder Lasse Andersen, er 27 år gammel, og bor i Viborg. I det daglige arbejder jeg i Jyske Bank som bankrådgiver. Jeg har ingen trænererfaring, men jeg har suget til mig blandt mange af de trænere, jeg har haft på højt niveau. Jeg har tidligere spillet i Viborg FF, Kjellerup IF, Skive IK og HB Torshavn på Færøerne.


Jeg hedder Steffen Berg, er 21 år gammel og kommer fra Viborg.

Jeg har selv spillet fodbold det meste af mit liv og spillet på højeste ungdomsniveau.

Min trænerkarriere startede som 15-årig på Pimpongs-talentskole og endte ud i 3,5 år i VFFs eliteafdeling.

Jeg er træneruddannet med en fuld UEFA B-licens og en GK-B licens på målmandssiden.

Derudover er jeg jo nok bare af den nye skole, og har en forestilling om målmanden er til for meget andet, end bare at redde bolde. At han er en proaktiv del af holdet i kampene.


Luk