Menu

Ny cheftræner

image
Frank Thure Josephsen
28. juli 2023 kl. 22:09
Ny cheftræner
Kære KIF’ere…
En stor nyhed har i de seneste 3 uger været under opsejling, så på den baggrund har det indtil nu
været en hektisk sommer på de interne linjer. 
Vores nuværende- og afholdte-cheftræner er blevet tilbudt en fuldtidsstilling i fodboldmiljøet i en anden stor jysk fodboldklub. Derfor har vi arbejdet hårdt på at finde den optimale løsning på, at Broberg selvfølgelig har takket ja til den nye stilling, han er blevet tilbudt. 
Det mener vi, at vi til fulde har gjort, da det er lykkes os at lave aftale med Jakob Brix-Mouritsen, der kommer fra en stillig som u19-cheftræner i VFF. Jakob har desuden også erfaring fra tidligere jobs som seniortræner og har også i forvejen kendskab til resten af trænerteamet. 
Jakob kommer med en stærk profil både hvad angår fodboldfagligheden men også med sine stærke relationelle og sociale kompetencer. 
Jakob havde sin første gang i klubben i  torsdags og deltager sammen med Broberg i lørdagens træningskamp. 
Som udgangspunkt bliver det Lasses sidste arbejdsopgave på grønsværen i Kjellerup. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke med sit nye job og glæder os samtidig til følge hans videre færd. I Kjellerup IF er vi endnu engang stolte over at levere aktører til en højere hylde end den, vi kan tilbyde. Det er vores dna- både hvad angår spillere såvel som trænere. 
Læs her, hvordan Jakob beskriver og selv og om de tanker, han gør sig om Kjellerup IF. 

Læs her, hvad Jakob fortæller om sig selv:
Mit navn er Jakob Brix-Mouritsen. Er 46 år og har kone og 3 børn. Jeg bor i Møldrup og arbejder på kontoret ved Midtbus Jylland.
Jeg har tidligere været træner i BMK, Møldrup, Borup, FK Viborg, Vildbjerg, Aars, Løgstør og senest Viborg FF u19 division.
Jeg har fulgt Kjellerup i mange år, og der er mange tidligere og nuværende spillere, som jeg har trænet før.
Det bliver spændende at komme i gang. Jeg synes, der er et godt set up og gode, dygtige trænere og ledere omkring 1. og 2. holdet. Herudover er der mange dygtige spillere, og her af mange unge spillere. Så jeg håber, at vi alle i fællesskab kan fortsætte den gode udvikling, som Lasse Broberg har stået i spidsen for.

Er du hjemme fra ferie, så mød frem lørdag og hils på vores nye cheftræner, når danmarksserien spiller træningskamp kl 13.00 på Bjerget mod Brabrands divisionsreserver.
Luk