Menu

Et hav af divisionskampe tilføjet DS-truppen

image
Frank Thure Josephsen
08. august 2023 kl. 11:12

Allan Høvenhoff er ny mand i KIF-trøjen. Navnet virker måske bekendt, og det er der noget om, for Allan har igennem mange år været at finde i divisionerne som fodboldspiller. Han har repræsenteret klubber som Skive, Thisted, Jammerbugt og Vendsyssel.

- Allan træder ind i trænerteamet som spillende assistenttræner. Det har været rigtig vigtigt for Allan, at komme ind og snuse til trænergerningen, og det kommer han nu hos os, hvor han skal indgå i et tæt samarbejde med Jakob og resten af trænerteamet samtidig med, at han skal fungere som spiller, siger Jacob Willemoes.

-Det er en rigtig stor kapacitet, vi får ind i KIF-fællesskabet. Vi kan allerede nu mærke, at Allan har rigtig meget at byde ind med både på og udenfor banen. Allans personlighed gør ham spændende for os, når vi bygger vores fundament på gode sociale værdier, stærke bånd mellem spillerne og et godt udviklingsmiljø. Vi glæder os til samarbejdet, der forhåbentligt kan være med til at tage os et skridt videre i den udvikling, vi altid er på jagt efter i Kjellerup IF, slutter Jacob Willemoes.

Allan har første arbejdsopgave i Kjellerup IF i aften, hvor han er at finde på trænerbænken, når vi jagter videre avancement i  Ringkøbing i pokalen.

Der er kampstart kl. 19.00.

Luk