Menu

DS

image
Frank Thure Josephsen
03. juni 2023 kl. 23:04
3-3 i Viby 

Danmarksserien tog lørdag en tur til Viby. En kamp hvor man virkelig alle man skulle ramme top niveau, hvis man skulle have noget med der fra. 

Forholdende gjorde det dog ikke let denne tidlige eftermiddag, på en bane der virkelig trængte til vand og nogle steder på banen kunne føles som en god gang beton. 

Hjemmeholdet fra Viby starter kampen bedst ud, og for lagt et højt pres på Kjellerup holdet, og allerede efter 2 min bliver defensiven udfordret først gang, dog stod Malthe i vejen og tog friløberen. 

Efter 19 minutter for Viby desværre udbyttet af deres spilovertag og for scoret til 1-0. 
Herfra byder Kjellerup sig mere og mere ind i kampen, og for skubbet spillet højere op på Viby banehalvdel. 

Efter 22 minutter bliver Oliver Børsting sendt i dybden og på lidt kriminel vis, bliver han rykket ned, og advarsel til Viby. 
På frisparket havner bolden i fødderne på Christopher Denius, som på god slid i feltet for prikket bolden i kassen til 1-1. 

Allerede 5 minutter efter er Christopher igen på spil. Denne gang bliver han spillet flot i dybden af Esben Guldager og bum bum. Kjellerup på 2-1. 

Herfra har vi små optakter til en scoring mere. Men efter 37 minutter spil, for Viby kommunikeret sig flot gennem Kjellerup defensiven, og finder en fri angriber, som resolut sparker bolden i kassen til pausestillingen 2-2. 

2 halvleg kommer Kjellerup rigtig godt ud, vi står længere fremme på banen og stresser Viby flere gange, så de ikke får bygget ordentligt op. 
Mads Frederiksen bryder igennem på siden, hvor han finder Oliver Børsting som via stolpen gør det til 3-2. Efterfølgende er Kjellerup millimeter for at sætte prop i opgøret, Mads Frederiksen rammer indersiden af stolpen, hvorefter den hopper og danser på stregen. 
Men når man ikke får afgjort tingene, får Viby ud af det blå udlignet til 3-3.

Overordnet set en stor indsats af et Kjellerup hold som indtil videre har præsteret et flot forår og kommet fra baghjul.
Luk