Menu

Ung KIF talent udtaget til DBU talenttræning

image
27. april 2019 kl. 22:27

I denne uge tikkede der er en behagelig besked ind, i U14/15 træner, Kenneth Sørensens indbakke. Her lod DBU ham vide, at en af hans unger talenter, er blevet udtaget til DBU talent Jylland Midt træningsamling. Emil Hagelskjær, så til dagligt spiller på U15 holdet, har vist sig så dygtig, at DBU ønsker at se nærmere på ham. Det er selvfølgelig stort for både ham og klubben.

 

Cheftræner Kenneth Dahl Sørensen fortæller.

“Jeg er som træner utrolig stolt, af at Emil er udtaget til kommende DBU Samling. Det er en kæmpe kado til spillere, trænere, klubben og alle omkring holdet, og selvfølgelig Emil selv.

Igennem vores sammentræningsmodel har gjort at Emil hele tiden har trænet og spillet største delene af kampene på U15 holdet, og hele tiden presset til det ypperste både til træning og kamp, selvom han oprigtigt kun er fra årgangen under. (U14)

Emil har et fantastisk gå på mod, og er utrolig ivrig efter at lære nye ting hele tiden. Han har et fantastisk tyngdepunkt, hvilket også bliver vist tit over hans tekniske færdigheder på fodboldbanen, samt hans målnæse og overblik bestemt heller ikke fejler noget”.

 

Fra hele klubben skal der lyde et stort tillykke og vi håber at han for en god sportslige oplevelse og bider sig fast i DBU regi i de kommende år.

 

Til denne samling er der udtaget spillere fra følgende klubber:

 

AGF - 4 spillere

FCM - 8 spillere

FC Skanderborg - 2 spillere

FK Viborg - 2 spillere

Ringkøbing IF - 1 spiller

Silkeborg IF - 1 spiller