Menu

Kjellerup IF forlænger med aftalen med Serie 2s cheftræner.

image
08. december 2019 kl. 13:38

Netop har Kjellerup IF Serie 2 Herre afsluttet deres sidste træningspas, og man er i kulisserne allerede godt i gang med forberedelser til den nye sæson. Og det bliver fortsat med Claus Damsgaard i spidsen.

 

“Claus er en utrolig passioneret træner, der lever og tænker fodbold. Han er yderst arrangeret og har en seriøs tilgang til tingene. Det mener vi har været med til at danne grundlag for den positive fremgang seniorafdelingen er inde i. Derfor er vi også meget glade for at fortsætte samarbejdet med Claus.” Siger Preben Götz Mikkelsen. 

 

Claus har underskrevet aftalen for en 1-års periode.

 

Claus Damsgaard har i efteråret formået at stabiliser holdet i Serie 2, og med lidt mere skarphed i begge felter kunne holdet sagtens have spillet med om topplaceringerne. Spillertruppen er ung og fasttømret og yder altid en stor indsats på træningsbanen og i klubben. Når drengene har støvlerne på, får man altid garanti for seriøsitet og vindermentalitet, men samtidig rummer omklædningsrummet masser af liv og kammeratskab.

 

Desværre må Kjellerup IF sige farvel til to spillere som begge rejser til Aalborg for at studere. Martin Baggerman er blevet bedre og bedre henover efteråret, og spillede en god figur primært på den centrale midtbane. Klubben siger samtidig også farvel til Bertil Torres der i år blev omskolet til at være midterforsvar. Det har siden vist sig at være en stor succes. Med det rette mix af overblik og hurtighed har Bertil i efteråret imponeret både holdkammerater, tilskuer og træner, hvilket også fortjent udløste titlen som Årets Spiller. Der skal fra klubbens side lyde en stor tak for indsatsen samt held og lykke fremover.   

 

Samtidig holder John Nielsen som assistent for klubbens andet hold. Der skal lyde John stor ros og mange tak for hans assistance og engagement for Kjellerup IF.

 

Der arbejdes på forskellige tiltag af både sportslige og sociale karakter. Klubben håber på stor opbakning af både nuværende, men også nye spillere, som vil være med til at gøre den kommende sæson endnu bedre end den forrige.

 

#fodpådet #kif