Menu

Godkendt start for Serie 2 og 3.

image
19. august 2019 kl. 16:00
To sejre og to nederlag. Det er resultatet for Kjellerup IFs serie 2 og 3 efter de første to runder.
 
Det nye Cheftræner Claus Damsgaard for Serie 2 havde ikke meget tid til at lære sine nye spiller at kende efter ferien, men det er alligevel en meget tilfreds træner.
 
”Efter at have overtaget holdet, meget tæt på opstarten, må jeg sige at det er gået over alt forventning. Spillerne er mødt talstærkt op til træning og har arbejdet benhårdt til hver træning. Derudover synes jeg at spillerne har taget godt imod de nye indput jeg er kommet med.
 
Holdet deltog også i en opstarts turnering i Viborg, hvor det blev til en 3 plads.” Fortæller Claus Damsgaard
 
Den første turneringskamp bød på et opgør mod en gammel kending fra forårets sæsonen. En kamp hvor Kjellerup IF havde revanche til gode. Desværre gik det ikke helt som ønsket.
 
”Tirsdag 13.8 mødte vi hjemme Kvik/Aalestrup. En kamp som skulle vise sig, hvad der sker når man ikke er ordentligt klar fra start. Vi er i store dele af kampen, på hælene, men får stille og rolig spillet os ind i kampen, men desværre med den manglende skarphed foran mål hvorfor Aalestrup også vinder 2-0.” Siger Claus Damsgaard.
 
”Fredag 16.8 møder vi ude Ulbjerg. Med første kamp i mente og som et lysende eksempel at vi skal være klar fra start uanset hvem vores modstander er.
Spillerne viste i den grad, at de steppede op og kan levere på et meget højt niveau. Spillerne fik holdt Ulbjerg nede og dominerende kampen både med og uden bold. En meget fortjent 4-0 sejr, efter 1-0 til pause.” forsætter træneren.
Det efterlader træneren med 3 point for to kampe og en god fornemmelse for sæsonen:
”Det bliver en spændende sæson vi går ind i. Mange hold vil have som målsætning, at spille med i toppen af rækken. Der er ingen tvivl om, at der venter os nogle hårde og tætte kampe, hvor vi skal præstere på højt niveau, for at få noget med fra kampene.”
 
 
Også Serie 3 har lidt under den korte opstart, mens de skal vende sig til den nye tilværelse, efter den flotte oprykning i foråret.
 
”Det er svært når turneringen starter så tidligt, som går lidt udover træningen og særligt formen. Den første kamp vinder vi hjemme 2-1 over FK73. Vi var klart bedst de 70. minutter. De sidste 20. minutter viser bare at formen ikke er der.” Udtaler træner Mark Jakobsen.
Den anden kamp bød på et nederlag til B74 Silkeborg på 3-2. Det var en tæt spillede kamp, med mange brændte chancer, hvor Kjellerups drenge lige såvel kunne have taget alle 3 point.
”Vi glæder os meget til den nye sæson. Vi går altid efter at vinde, men skal selvfølgelig se om vi ikke kan etablere os i Serie 3.” Siger Mark Jakobsen.
Begge hold spiller hjemme på Bjerget tirsdag den 20. Serie 2 møder Alhedens IF mens Serie 3 tager imod Lemming IF.
 
 
Foreløbig trupper:
 
Serie 2:
 
Mikkel Dupont
Simon Thorsø
John Nielsen
Bertil Torres
Daniel Pedersen
Marc Vetche
Oliver Jensen
Andreas Jokumsen
Dennis Thomassen
Kristian Fisker
Jacob Døssing
Niklas Nicolajsen
Lucas Larsen
Mikkel Busk
 
 
Serie 3:
 
Anders Mellbak Branth
Lars Munch Dürrler
Morten Krogh
Brian B. Mogensen
Charles Mukalay
Emil Skovborg Rasmussen
Marcus Møller
Asger Kamp
Nicholai Bech Christoffersen
Andreas Christoffersen
Nicolai Brønd Christensen
Anders Bæk Jensen
Frederik Lindgaard