Menu

Sejr til Kjellerup Fredriks Q i testkamp

image
20. februar 2019 kl. 20:07

D. 17/2 spillede Kjellerup/Frederiks Q deres første træningskamp under det nye trænerteam, Jan Skov og Nikolaj Drejer.

Kampen endte med en flot 4-1 sejr mod Mejrup GU. Til kampen stillede Kjellerup/Frederiks Q med en trup som var meget blandet af prøvespillere, U18 spillere og seniorspillere. Dette led til at man i starten af kampen skulle finde fodfæste i opspil såvel som pres.

Det skal dog siges, at allerede efter 15 sekunder havde Kjellerup/Frederiks Q scoret deres første mål, så det var et hold som var klar fra start.

 

“I Mejrup mødte vi et hold som helt sikkert nok skal få en fin placering i Jyllandsserien, da de har et fornuftigt hold. Dog kunne man tydeligt se forskellen på Jyllandsserien og Kvindeserien, specielt i kynismen. Vi stillede med en noget blandet flok af spillere hvilket udfordrede os i vores pres og opspil da spillerne skulle finde hinanden. Det blev dog bedre og bedre jo længere kampen skred frem. Alt i alt er både Jan og jeg ekstremt tilfredse med hvad vi ser på træningsbanen og i denne første testkamp. Vi leverer på et højt teknisk niveau og er kyniske på vores chancer. I den næste periode skal vi fortsat arbejde med formen samt være endnu mere aggressive og afstemte i vores pres.” fortæller Assistenttræner Nikolaj Drejer.

 

 

Den næste træningskamp for Kjellerup/Frederiks Q pigerne er mod Lyseng og deres 1. division i Århus d. 23/2 klokken 11.