Menu

Nyt trænerteam til Kjellerup Frederiks Q

image
09. december 2018 kl. 11:49

Kjellerup Frederiks Q er glade for at kunne præsentere det nye og yderst kompetente trænerteam for Kvindeserien og vores udviklingshold.

 “Vi har fået et super interessant trænerteam. Med en rutineret cheftræner i Jan Skov og et unikt, ungt trænertalent i Nikolaj Drejer som

assistent, er vi sikker på at vi fremadrettet kan tilbyde både nuværende og kommende spiller et et rigtig godt setup. Her kan vi skabe grundlaget for nye flotte resultater, hvor vi tillader os at drømme om at kunne spille med i 1 Division efter sommerferien”. fortæller Poul Erik Clausen, Alhedens repræsentant i Kjellerup Frederiks Q.

 “Nu har vi vores trænerteam på plads, så nu kan vi arbejde frem mod den nye sæson. Holdet står rigtig godt rustet, men vi vil samtidig gerne forstærke truppen, så nu begynder at arbejdet med at finde en håndfuld spillere, som kunne tænke sig, at blive en del af et nyt og bæredygtigt fællesskab i Kjellerup Frederiks Q”. Slutter Jens Thomsen, Kjellerup IF repræsentants i Kjellerup Frederiks Q.

 

 Jan Skov
Jan Skov bliver ny cheftræner for Kjellerup Frederiks Q. Med en alder på 42 og en trænerkarriere som startede i en alder af 15 år, er det en rutineret mand som kommer til at stå i spidsen for Kjellerup Frederiks Q.

 “Kjellerup Frederiks Q er godt match til mig. Jeg ser en klub som jeg har lyst til at være en del af, og at der en klar målsætning og et spillermateriale som er utroligt interessant tiltaler mig rigtig meget. Pigerne kommer til at møde en træner med meget engagement og en stor ærgerrighed. Samtidig vil de også opleve en træner som bevarer roen og overblikket både i medgang og modgang” fortæller Jan skov.

 Jan har senest været ass. træner for Skive IK u19 og har selv spillererfaring fra Jyllandsserien i Skive IK. Jan har erfaring som træner for både piger og drenge, og den erfaring bliver vigtig i hans arbejde for Kjellerup Frederiks Q.

Til daglig bor Jan Skov i Skive hvor han arbejder i Sportsmaster.

 

Nikolaj Drejer
Nikolaj er trods sine kun 21 år en allerede erfaren træner på højt niveau. Med trænererfaring fra Holstrbro Boldklub, Ikast FC, Tjørring IF og senest Silkeborg IF Q er er Nikolaj nu klar til at tage springet og prøve sig af på højere niveau.

 “Jeg ser frem til at prøve kræfter med et hold som har været utrolig dygtige igennem flere år. De er mange passionerede mennesker omkring klubben og jeg glæder mig til udfordringen der følger med når man har et hold der SKAL ligge i toppen.
Med min erfaring og min analytiske tilgang til fodbold, kommer jeg til at bidrage med individuel udvikling af den enkelte spiller og holdet som helhed. Jeg er nok lidt en fodboldnørd, men min passion for fodbold og udvikling er så stor at jeg slet ikke kan lade være at tænke fodbold 24/7” siger Nikolaj.

 Til dagligt bor Nikolaj i Ikast, hvor han går på “Fodboldtræner Linjen” på ISI Idrætshøjskole. Her kan hver eneste dag nørde fodbold sammen med andre kompetente trænere og lærer, hvor fokus er på fodboldmæssige og menneskelige værdier samt udvikling.

 

Kjellerup Frederiks Q er en overbygningsaftale mellem Kjellerup IF og Alhedens Idrætsforening i Frederiks.
Baggrunden for aftalen er, at de to klubber i et ligeværdigt samarbejde kan forene kræfterne i et fælles mål om at have gode tilbud til både egentlige elitespillere samt til spillere med primært fokus på fodboldens klare kammeratlige og sociale aspekter.

 

Spørgsmål kan rettes til:
Kjellerup IF, Jens Thomsen. Tlf.: 42169802
Frederiks, Poul Erik Clausen. Tlf.: 21244065