Menu

Kjellerup Frederiks Q fik forårets første sejr.

image
15. april 2019 kl. 18:14

Katastrofal beskriver starten af kampen for Kjellerup/Frederiks Q.

Allerede efter 5 minutter er man bagud 0-2 og har et bjerg foran sig. En kold spand vand i hovedet. Målet med kampen var at udnytte det bagrum Tjørring giver væk når deres pres ikke sidder i skabet samt være dominerende med bolden. Disse ting blev fulgt til punkt og prikke, selvom man var bevidst om at kampen ville være en udfordring nede 0-2. Gennem hele kampen blev Kjellerup/Frederiks Q pigerne dog ved med at kæmpe og være i kontrol.

Efter 22 minutter kommer den første scoring også ved Camilla Clemmesen efter fremragende overblik af Simone Nørgaard. I halvlegen blev der talt om at fortsætte, blive ved med at presse Tjørring og spille med få berøringer og et højt tempo.

I anden halvleg scorer Line Lassen til 2-2 på en ripost efter afslutning af Maria Dürr. Til slut scorer Simone Nørgaard efter et højt pres og får dermed fuldendt det flotte comeback af Kjellerup/Frederiks Q pigerne.

En flot mentalitet og tro hele kampen igennem på trods af en sløv start. Der var rigtig mange positive præstationer, blandt andet Line Høgh på en uvant plads på den centrale midtbane, Nanna Stokvad som altid var aktiv i opspillet og flere andre.

Alt i alt er der mange ting at tage med fra kampen. Det høje tempo med bolden, mentaliteten og det hårde arbejde.