Menu

Fodbolden ruller igen for alvor hos Kjellerup Frederiks Q.

image
12. februar 2019 kl. 20:17

Efter en lang vinterpause er træningen igen godt i gang på kvindeholdene i Kjellerup Frederiks Q. Det nye trænerteam bestående af Jan Skov og Nikolaj Drejer har fået en god start og har allerede dannet sig et godt indtryk af de dygtige spillere.

 

"Vi har været rigtig glade for den gode modtagelser vi har fået. Niveauet er højt og vi er meget glade for det niveau vi ser til træning" fortæller cheftræner Jan Skov.

 

Over vinterpausen er der sket lidt ændringer i truppen. Nogle spillere er ude at rejser og nogle stykker er flyttet til Aarhus for at studere. Det har betydet et lille hul i truppen som vi rigtig gerne vil have fyldt godt igen, sådan vi kan have nogle dygtige kvindehold med vores Kvindeserie Vest i spidsen.

Sidste forår glippede oprykningen til 1. Division lige netop. Målet i år er at kunne spille med oprykningen, men det kræver lidt mere bredde i truppen. Derfor vil vi gerne invitere alle dygtige kvindespillere med mod på at prøve kræfter med fodbold på Kvindeserie niveau til åben træning.

 

Det sker mandag og torsdag i 8. Her vil du kunne se forholdene an og se hvordan niveauet er blandt de dygtige spillere som findes i klubben. Vi vil opfordre alle med lysten til at prøve sig af i klubben til at komme forbi.

 

Træning mandag den 18/2 kl.18.00 - 20.00 i Kjellerup.

Træning torsdag den 21/2 kl.18.00 - 20.00 i Frederiks.

 

Det eneste du skal gøre er at sende en besked til cheftræner Jan Skov om du gerne vil komme fordi og træne med. Tlf: 31600635

 

Fakta:

Kjellerup Frederiks Q er et overbygningssamarbejde mellem de to klubber. Formålet er kunne skabe et super positivt miljø for kvindefodbolden, hvor høj kvalitet til træning og i kamp er vigtigt for dem som ønsker dette. Derudover har vi et udviklingshold hvor der plads til dem som gerne vil spille fodbold med lavere ambitioner.