Menu

Nedrykningen blev en realitet for KIF JS

image kif nyhed
14. november 2018 kl. 06:59
MorsØ FC vs KIF

Rasmus Overgaard – Christoffer Pedholt – John Nielsen – Oliver Loft Jensen – Casper Møller – Dennis Thomassen – Søren Lind – Simon Thorsø –  Oliver Moos – Victor Holst – Taofik Lucas-Walker.

Udskiftere: Martin Baggerman – Christian Pind – Charles Mukulay(U19)

KIF JS tog søndag turen til Nykøbing Mors, hvor der ventede endnu en ”finale” i at overleve i JS. Desværre gik den ikke denne gang, og vi må ned og spille S1 i foråret.

Første halvleg var meget lige, og der var ikke de store chancer til begge hold. MorsØ var lidt mere spilstyrende end os, men vi kæmpede rigtig fint.
Vi skulle helt hen til det 30. minut, hvor vi bragte os foran 0-1! En skadet Søren Lind ventede på at blive skiftet ud, men han tog lige hjørnesparket med. Her endte han med at sparke bolden det sidste stykke ind til 0-1, som også var pausestillingen.

Anden halvleg var helt skidt. Vi startede rigtig dårligt ud og MorsØ scorede allerede efter 2 minutter inde i anden halvleg. Dette slog os helt ud, og MorsØ sad på kampen. Efter 55 minutter spil blev det også 2-1 til MorsØ. To mål, som vi bare ikke må lukke ind!
Vi forsøgte at presse på, og havde da også nogle muligheder for at komme på 2-2, men desværre skete dette ikke og vi tabte derfor 2-1.

Alt i alt spillede vi en OK første halvleg og fører 0-1 til pausen. Men så falder korthuset sammen, og der er ikke ret meget som fungerer for os i anden halvleg. Vi var for langt fra dem, ikke aggressive nok og så står vi og sover ved deres to mål. Vi formår desværre ikke at få lagt det helt store pres på dem til sidst og derfor taber vi. Nedrykningen er derfor en kendsgerning. Nu handler det om at slutte ordentligt af, og så lære af denne halvsæson, så vi kan komme tilbage til JS til sommer!

Kampens spiller: Dennis Thomassen – 10 stemmer.

Næste og sidste kamp for KIF JS er på hjemmebane mod Randers Freja, lørdag d. 3/11 kl. 11:00 – Håber at få opbakning 🙂