Menu

Sejr til U16 liga 1. i deres første turneringskamp

image
19. august 2019 kl. 16:04

Søndag den 18/8 startede turneringen for Kjellerup IF U16 Liga 1.

Noget vi har set frem til lige siden vi gik på sommerferie, da vi fik et wildcard for at spille med i landets bedste række i Jylland og Fyn i U16 Drenge.

Det var også en flok nervøse og koncentrere drenge der mødte ind til kamp. Dagens modstander var eastside Viborg, som drengene præcis for et års tid siden tabte begge deres kampe til, så der var revanche til gode!

Men alt i alt skulle vi forsøge at holde de fine takter. Ubesejret i 9 kampe i træk, og dette skulle man bygge videre på i dag mod eastside og i en ny og svære række.

Men lad det være sagt med det samme, Kjellerup styrede kampen fra start til slut, og det var ikke mange chancer modstanderne havde mod Kjellerup målet.

En fantastisk offensiv præstation, og stor kontrol i de bagerste geled, gjorde at alle mand havde en god dag på kontoret.

Efter 15 min gør Simon Have det til 1-0, på en kanon af et langskud fra kanten af feltet, og selv samme mand gør det til 2-0 10 min senere på et god forarbejde at Victor GP.
5 min senere, er det så Victors tur til at sparke bolden kassen, efter en flot solotur.
Herfra blev der stadig skabt masser af chancer, og måske skulle der have stået mere end 3-0 ved halvleg.

2. Halvleg starter vi også ud som lyn og torden og efter 60 min står der 6-0 Til Kjellerup, på mål af Christian Esmann, Andreas Berg og Lucas Nielsen.

Herfra går koncentration lidt af, forståeligt nok, og eastside for mere initiativ og for også pyntet på resultatet til 6-1.

God start at drengene! Hvor der blev vist høj klasse af alle mand!!
Næste kamp er lørdag på Bjerget hjemme mod TRIF klokken 12.30