Menu

Flot sejr til U15 drenge.

image
17. februar 2019 kl. 19:24

Selvom det mest af lørdagen havde stået på solskin, og der var forår i luften, så var det stadig lidt af en kold fornøjelse, da Kjellerup U15 Drenge løb ind til deres tredje træningskamp på Helsted Arena i Randers.

Denne gang stod Helsted Fremad på programmet for Kjellerups ny oprykkede drenge. En kamp med lidt mere kynisme foran kassen, kunne have givet Kjellerup sejren indenfor de første 15 minutter. Men sådan gik det desværre ikke.

Inden dagens kamp snakkede vi meget om, at vi skulle ud at ligge det tunge pres fra starten af kampen, og se om vi kunne mange af de gode takter frem, fra vores sidste træningskamp i Ringkøbing, hvor vi flot rejste hjem med en 3-1 sejr.

Fra første fløjt virkede drengene også motiverede og kampbilledet så rimelig klart ud. Kjellerup drengene styrede spillet og skulle forsøge at presse og åbne Helsted Fremad forsvaret, der enkelte gange forsøgte at stikke afsted i en omstilling. Men det var Kjellerup drengene der styrede spillet og som spillede som frem til store chancer i kampens indledning.

Efter 4 minutter bliver det også 1-0 til Kjellerup. Vores to ny tilkommende spillere Julius og Simon Have, laver en flot et, to kombination, som sender Simon i dybden, som smider bolden sikkert i kassen til 1-0.

Herfra og de næste fem minutter stod der kun Kjellerup på spillet, og mod et meget struktureret Helsted hold, som gerne ville spille bolden nedefra, selv i pressede situation, skabte en masse boldtab, og en masse store chancer til Kjellerup. Men de store chancer blev brændt, på en Helsted keeper, som havde en god dag på kontoret.

Men mod spil og chancer, skaber Helsted en omstilling, som desværre bliver sat sikkert i målet til stillingen 1-1. Herfra tog Kjellerup drengene over igen, og på en dag hvor bolden ikke ville i kassen, skulle der nogle kreative detaljer til og med flotte kombinationer op foran, tager Victor Pedersen en teknisk veludført dribling, og sætter bolden sikkert i kassen til 2-1, som også blev første halvlegs resultat.

Helsted starter anden halvleg bedst ud, men ikke hvor de kommer til de helt store chancer. Kjellerup drengene stod lidt længere tilbage på banen i anden halvleg, om det er grundet ferie og sygdom, kunne nok godt være en god forklaring på det i dag. Derfor lå vi også og ventede på omstillingerne, og det gav også pote. Efter 53 minutters spil, bliver Simon Have smukt sendt i dybden, og ligesom en flot træningsøvelse, bliver bolden sendt skrot tilbage i banen og Nikolaj Bønding sætter bolden flot i kassen til 3-1.

De sidste 10 minutter blev hektiske og med flere nødsaget udskiftninger, og et træt Kjellerup mandskab blev det en lidt rodet affære, og at så Helsted score 9 minutter før tid gør ikke spændingen af kampen mindre, for nu var der pres på Kjellerup målet. Men det var ligesom om at det stadig var Kjellerup drengene der var farligst, men bolden ville bare ikke ind over stregen i dag.

Men men men… 4 minutter inde i dommerens tillægstid for Helsted en friløber, og hvor alle så bolden inde, så disker Kjellerup målmanden Oliver Wittrrock op med en fantom redning i verdens klasse! Som skabte store glæde blandt Kjellerup spillerne, trænere og tilskuere!

Stillingen blev nemlig 2-3 som kampens resultat.

En kamp hvor drengene ikke kom helt op på det niveau vi ved de her. Men en sejr er en sejr og nogle gange er de grimme sejre også rimelig fede at vinde over et ellers fysisk stærkt hold fra Helsted.