Menu

Fantastisk arbejdspræstation af Kjellerup IF U16 Liga 1

image
11. september 2019 kl. 15:36

Søndag blev det tid til drengenes tredje kamp i liga 1. Denne gang gæstede Svendborg bjerget.

Efter sidste kamps nederlag med 5-1 til TRIF og en sløv indsats i pokalen i onsdags mod Viborg FF, som drengene vandt 3-2, så var det igen tid til kamp. Denne gang gæstede Svendborg Bjerget, som toppede rækken med 2 sejre og en uafgjort inden mødet med Kjellerup. Så dette skulle nok blive en hård kamp for drengene!!

I starten af kampen er det klart os, som kommer til de største chancer. Simon Have havde et kanon af et spark mod kassen, som keeperen lige præcis fik viftet over målet. Men efter 10 minutters spil kommer målet så, et indlæg fra Simon Have bliver lagt ind, Bønding header videre til en fri Lucas Hansen, som sikkert score til 1-0. Herfra går vi i stå og bliver alt for afventende i vores pres, og vores midtbane bliver splittet, af det velspillende hold fra Svendborg, der også efter 25 minutters spil gør det til 1-1. Det skal ikke være nogle hemmelighed at Svendborg nok var det bedste hold på banen med bolden.

Men Kjellerups stærke offensiv skabte problemer for Svendborg defensiven, hvilket også medfører en advarsel til dem 5 minutter før halvleg. I halvlegen snakker vi om at vi skal komme susende over felterne, og møde dem højt oppe på banen. Dette gav også potte og efter et fantastisk genpress, havner bolden ved Victor GP, som stensikkert hamrer bolden i mål til 2-1.

Nu var det som om drengene havde momentum, og 3 min efter bliver Svendborg endnu engang ramt af en advarsel. Her fortsatte vi det gode pres og havde en del chancer på kassen, som lige manglede den sidste skarphed. Men efter 60 minutters spil, ender bolden ved Victor GP, alene med deres bagerste mand, og efter en fantastisk solo tur og en forsvarsspiller der blev noget så rundtosset, satte Victor bolden i kassen!! BUM! 3-1 TIL Kjellerup.

Herfra så det ud til at Kjellerup drengene blev trætte, og Svendborg fortsatte deres utrolig flotte spil med bolden. Med 15 min igen, bliver vi ramt af en advarsel, og i perioden på de 10 min vi var i undertal score Svendborg til 3-2! nu var der for alvor dømt en spændende afslutning på kampen. Men som kampen havde bevist, så var Kjellerup drengene klar til at stå i mod, og med 3 minutter igen slår vi kontra, og med en utrolig velspillende GP, afdribler 3 mand og finder Lucas Hansen, som gør det til kampens resultat 4-2. En fantastisk præstation af hele holdet, hvor vi igen fik vist at med hårdt arbejde kan vi slå de rigtig gode hold i Danmark!