Menu

Serie 4 vinder deres træningsturneringen.

image
24. marts 2019 kl. 09:04

Kjellerup IF 2 -1 Klejtrup B (0-1)

Målscorer:

Kenneth Rosenkvist

Morten Krogh

 

Kjellerup IF serie 4 var hidtil unden pointtab i DBU træningsturninering pulje 26 da de fredag aften tog mod puljens andet tophold Klejtrup B.

 

Hjemmeholdet dominerede fra kampens start og spillede både flydende og varieret. Det resulterede i mange gode gennemspillede angreb, men ind ville bolden bare ikke. Det billede gjorde sig gældende i store dele af første halvleg, hvor manglende skarphed og en velspillende Klejtrup-målmand holdte udeholdet inde i kampen. Men 5 minutter før pauseteen opstod en sjælden mulighed til Klejtup. Kjellerup blev spillet tynde i venstre side, og pludselig stod der modstanderens kantspiller med frit løb mod mål og kunne nemt udplacere målmanden, som gav pausestillingen 0-1.

 

Kjellerup startede anden halvleg som den første, og Klejtrup var kun sjældne gæster på Kjellerup banehalvdel. Midtvejs i anden halvleg lykkedes det endeligt at få bolden ind. Opskriften var set mange gange tidligere, hvor Rene Hartvig spiller Mikkel Busk fri kanten. Og med et hårdt præcist indlæg, var den blot en formsag for Kenneth Rosenkvist at heade bolden i mål til 1-1

Det ændre ikke noget på kampbilledet. Selv da Kjellerup kom i mand i undertal, viste spiller god ro og disciplin, og var stadig bedst på bolden.

Ti minutter før slutfløjtet kom forløsningen endelig. Et hjørnespark serviceret at Rene Hartvig ramte Morten Krogh i panden som gjorde dertil kampens slutresultatet 2-1.

 

Dermed vandt Kjellerup F deres træningsturnering. Nu venter kampen om rigtige point fredag hjemme.