Menu

Serie 1 tabte ude mod Vivild.

image
20. april 2019 kl. 14:21

Tirsdag spillede KIF serie 1 ude mod Vivild. På forhånd var det et Kjellerup hold som var sulten efter en sejr, og vise der hører til i serie 1. Efter en flot optakt i test kampene, så har det knebet med at vinde efter turneringen kom i gang. Det blev dog alt andet end en god oplevelse for KIF i Vivild. Det blev et nederlag på 3-0, og cheftræner Lasse Mikkelsen var alt anden end tilfreds efter kampen.

"Jeg er ret Tom for ord og rystet. Vi havde et flot hold med, men personlige fejl og mangel på kvalitet gjorde at vi taber 3-0 på udebane til Vivild. 1. Halvleg startede godt. Vi brænder en kæmpe chance efter 5 minutter, og desværre så går Vivild ned og scorer til 1-0 et par minutter efter. Det blev også 2-0 inden pausen. 2. Halvleg var lidt ligesom første halvleg, hvor vi kommer bagud 3-0. De sidste tyve minutter spillede vi godt, og kom frem til mange muligheder, men vi manglede kvalitet i det sidste".

Kampens spiller blev Kasper Nøhr.

Vivild vs KIF - 3-0

Startopstilling: Rasmus Jepsen Jacob - Oliver Moos - Dennis Thomassen - Casper Møller - Simon Thorsø - Bertil Torres - Kasper Nøhr -Christian Pind - Frederik Dam-Jensen - John Nielsen - Christopher Denius Bænk: Martin Baggerman - Lucas Larsen - Jakob Døssing