Menu

Så ruller bolden for alle senior hold.

image
28. marts 2019 kl. 21:40
Weekenden byder på sæsonstart for seniorholdene

Fredag, lørdag og søndag starter alle øvrige senior hold deres forårssæson op. Efter en lang og hård opstart med masser af træning og testkampe, gælder det nu kampe om point. Vi har fået en snak med trænerne fra de tre senior hold.

 

Kvindeserie Vest, Jan Skov.

Opstarten har været hårdere end forventet. Grunden til dette er at antallet af spillere, til de hold, vi havde håbet på at vi havde, ikke har været så stort som først antaget. Men vi har nu fået samlet en rigtig dygtig trup og vi har trænet rigtig godt. Opstarten har ikke været så fysisk hård som pigerne frygtede. Istedet har vi fokuseret på legen og omgangen med bolden.

Vi har også brugt tiden på at lære hinanden at kende på tværs af holdene både til træning og til de fællesspisninger vi har haft.  

 

Truppen vi har er desværre pt ikke så bred en trup som vi havde håbet på.

Det skyldes nogen, som er ude at rejse, nogle spillere har lyst til at prøve sig af på et højere niveau.

Vi er dog så heldige at de spillere vi har til rådighed har et højt niveau, en stor tro på sig selv og deres holdkammerater, en fantastisk gå-på-mod og så er de bare gode fodboldspillere.

 

Vores målsætning selvfølgelig en oprykning til 1. div. Mine forventninger er at vi gerne skulle kunne sætte os på hver eneste kamp vi spiller og gerne byde på noget flot offensiv fodbold hvor at pigerne viser hvor gode de er med bolden og vi ikke går på banen kun for at holde målet rent men også score en masse mål.

 

Serie 1. Lasse Mikkelsen

Vores opstart har været rigtig rigtig fin! Vi har vundet mange kampe, hvor vi i perioder virkelig har spillet flot fodbold. Udover en enkelt svipser har det været meget tilfredsstillende.

 

Truppen ser stærk ud! Vi har fået lidt u19 spillere op i truppen og hentet en gammel kending tilbage i truppen. Så jeg er meget tilfreds, og har store forventninger til alle spillerne. De træner rigtig godt og der er altid høj intensitet.

 

Vores målsætning er oprykning igen. Vi skal tilbage i JS. Derfor er vores forventninger også høje, men spillerne er med på det og de ved lige præcis hvad det kræver af dem og jeg ved hvad det kræves af mig.

 

Serie 4. Mark Jakobsen

Opstarten for S4 har været upåklagelig. Vi har trænet rigtig godt, og  et stærkt samarbejde med S1 og U19 har højnet niveauet i truppen og resultaterne i træningsturneringen taler for sig selv. Her vandt vi alle kampe, scorede rigtig mange mål og lukkede ganske få ind.

 

Styrkemæssigt har truppen det højeste niveau S4 har set i meget lang tid. Det er i øjeblikket en sammensætning af en flok unge gutter, samt de mere rutinerede spillere som kan hjælpe og guide de unge i truppen.

 

Derfor er mine forventningerne til sæsonen soleklar. Oprykning er det eneste der tæller!