Menu

Kjellerup IFs Tredje hold skriver historie og forlænger med succestræneren.

image
12. november 2019 kl. 22:17

Kjellerup IFs Tredje holdet har haft et fantastisk 2019. Holdet rykkede som bekendt op med et brag i sommers med 13 sejre og kun 1 nederlag. Oprykning var en realitet og i efteråret har man spillet serie 3.  Efter en svær start, lagde man stilen lidt om, hvilket straks gav pote. Med 5 sejre i streg blev grundlaget for en overlevelse støbt.

Og her skriver man efter sigende historie i klubben! For første gang nogensinde har klubbens tredje hold formået at sikre sig endnu en sæson i serie 3. Spillerne er en god blanding af unge fra forårets nedlagte U19-hold og mere erfarende spiller, som har spillet sammen i mange år. Kæmpe tillykke med den flotte oprykning og overlevelsen til alle på og omkring holdet.

Med Mark Jakobsen i spidsen for holdet har man altid garanti for altid at have det rette mix af spiller, men også seriøs tilgang til spillet og kampene, samt socialt sammen vær. Derfor er det også med stor glæde at klubben ny kan præsentere en forlængelse med Mark for sæsonen 2020. 

Klubben vil i den kommende sæson arbejde med at videre udvikle den gode positive fremgang seniorafdelingen er inde i, med forskellen tiltag af både sportsligt og sociale udtryk.