Menu

Kjellerup IF arrangerer e-sports turnering.

image
31. januar 2019 kl. 17:39

Skærtorsdag den 18 april springer Kjellerup IF med på bølgen og arrangerer en e-sports turnering. Her kan der dystes i konsolspillet FIFA19, det måske mest populære spil til PlayStation4.

Fra tidlig morgen til sen aften vil der blive afholdt to turneringer. En for de unge i alderen 11 til 16 år og en for de lidt ældre, +17 år. Fælles for begge turneringer er de afvikles på PlayStation4, og det eneste man skal gøre er at melde sig til og møde op på dagen. Og Der vil være en masse præmier. De tre bedste i hver aldersgruppe kan vinde en masse lækre præmier, og derudover vil der være en masse lodtrækningspræmier og spurt præmier undervejs.

Hele dagen vil der være åben i kiosken hvor der kan købes mad, drikke og snacks til meget rimelige priser.

Bag turneringer står Mark og Søren, som begge er aktive i klubben. “Grunden til at vi gerne vil det her, er at der mangler noget nyt, som kan samle de unge og os lidt ældre. E-Sport er mere populært end nogensinde, og vi tror på dette kan være med til at skabe mere liv i klubhuset og gøre at folk lærer hinanden at kende på tværs af alle aldre” fortæller Søren og Mark.

Tilmelding starter fredag 1 februar kl.10.00 Prisen for at deltage er 75 kr for dem i alderen 11 til 16 år og 100 kr. For dem i alderen +17 år. Der er max på 32 deltagere i hver turnering, så meld dig til hurtigst muligt.

Tilmelding er først gældende når betaling er modtaget. Du kan læse mere om tilmelding, regler, præmier og vores samarbejdspartnere lige her: