Menu

KIF'er nomineret til Årets ildsjæl i Kjellerup

image
27. februar 2019 kl. 14:59

Arena Midt har iværksat et nyt og fremragende initiativ i Kjellerup. De vel fremover kåre årets i ildsjæl. I Kjellerup IF vil vi gerne opfordre alle i Kjellerup til at bakke om dette, og give deres mening til kende. 

Vi er i Kjellerup IF heldige med at have omkring 100 frivillige, som altid gør hvad de kan for at give vores børn og unge mennesker de bedste rammer for at kunne spille fodbold. En af dem er Bent Rasmussen, som er blandt de fem de er med i kampen om at blive årets ildsjæl. Baggrund for Bent's nominering:

"Bent Rasmussen er nomineret for sin store indsats som frivillig i Kjellerup IF. 
Bent Rasmussen har været spiller, træner, har siddet i bestyrelsen og er nu stadionspeaker. Er fortsat med til at lave store og små arrangementer for KIF i Kjellerup. Bent har i en årrække været en af tovholderne på de store halfester, som KIF har afholdt sammen med KHK.Bent arbejder som sælger"

Synes du ligesom os, at Bent fortjener denne hyldest, så afgiv din stemme her -> AFSTEMNING 

 

For en by som Kjellerup er det guld værd at have et godt foreningsliv, kulturliv og initiativer som gør en forskel for andre. Alle dette fungerer på baggrund af alle de ildsjæle som der er i vores by. Skal det forsætte, så er det vigtig at hylde dem, som gør en kæmpe indsats for at skabe de bedste rammer for andre. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at gå ind og stemme, på den måde er du med til at hylde en ildsjæl.