Menu

Generalforsamling 2019.

image
15. marts 2019 kl. 15:32
Ny formand og bestyrelse på plads for Kjellerup IF. 

Torsdag den 14 marts afholdte Kjellerup IF den årlige generalforsamling.

Jens Thomsen fremlagde beretningen for 2018. Et år som rent organisatorisk var præget af, at bestyrelsen først blev fuldtallig ved en ekstraordinær generalforsamling den 17 maj. Herefter fungerede klubben uden formand, men istedet varetog et forretningsudvalg formandens opgaver. 

Sportsligt var 2018 et flot år i alle afdelinger. Ungdommen blev styrket med uddannelse af trænere, ændrede i træningsmetoderne og et ungdomsudvalg som har gjort et kæmpe arbejde. 

 

Du kan læse den fulde beretning lige her. KLIK HER 

 

Økonomisk kommer KIF ud med et underskud på 124.000 kr. Et resultat som ikke er tilfredsstillende. Der var budgetteret med et underskud på 57.000 kr. 

Resultatet skyldes manglende indtægter i spons, grundet store ændringer i organisationen. KIF har dog stadig en flot egenkapital på over 600.000. 

 

Til bestyrelsen var der genvalg til Lars Snedker. Ny i bestyrelsen er Preben Mikkelsen og Claus Egholm. Fra sidste periode sidder Sophie Niebuhr og Per Keller. Ny formand for Kjellerup IF blev Jens Thomsen. 

 

Efter den officielle del var klubben i samarbejde med Vinspecialisten Kjellerup og tinnes køkken vært med lidt vin, special øl og et oste/pølsebord. 

 

Kjellerup IF vil gerne takke alle fremmødte for en hyggelig aften.