Menu

Fredagsholdet - samvær, hygge og praktisk arbejde.

image
10. marts 2019 kl. 11:03

Vores trofaste fredagshold søger nye friske senior som har lyst til at give et nap med nogle få gange om året.

 

I efterhånden en del år har det været en fast tradition, at vores trofaste fredagshold har mødtes 4 gange om året for løse praktiske opgaver omkring baner og klubhus. Det kan være alt lige fra at fjerne ukrudt, feje, male bænke til lave bygge nye udskiftningsbokse. Varighed pr. gang er ca. 3 timer.

 

For Kjellerup IF er denne Fredagsklub et stort aktivt. For klubben betyder det at vi kan få løst nogle opgaver som ellers ikke vil blive løst, og det er en uvurderlig hjælp når frivillige træder til at for at hjælpe.

 

Som en del af fredagsholdet, så får du også en masse igen. De fredage hvor holdet mødes, startes med kaffe og rundstykker og måske en lille en til halsen. Derudover får man som tak for hjælpen et par billetter med tilhørende øl/pølse til valgfrie hjemmekampe i løbet af en sæson. Det vigtigste er dog du får en masse socialt samvær både før, under og efter.

 

Første gang fredagsholdet mødes er fredag den 15 marts. Har du lyst til at blive en del af fredagsholdet, hjælpe til med praktiske gøremål og få en masse socialt samvær, så kan du kontakte leder af fredagsholdet, Hans Jørgen Hørning på tlf 27 12 75 95.