Menu

Bent Rasmussen nyt æresmedlem i KIF

image
04. december 2018 kl. 20:00

Lørdag den 10 november blev Bent Rasmussen udnævnt til Æresmedlem i Kjellerup IF. Det skete i forbindelse med årets store afslutningsfest. Herunder kan du læse hvorfor Bent Rasmussen blev en af to ny Æresmedlemmer.

Bent er født i 1963 og har været aktiv i Kjellerup IF siden 1983.
Bent har sammenlagt været aktiv i Kjellerup IF’s bestyrelse i 14 år. Bent har ligeledes været aktiv ungdomstræner i 10 år for både drenge og pige.

Siden 1983 har Bent været frontfigur for Kjellerup IF når der skulle arrangeres halballer, cykelløb, gågaveløb, fyrværkerisalg og meget meget mere. Bent var med i den succesfulde bestyrelse under John Fuglsang hvor klubben bevægede sig fremad, både økonomisk og sportsligt med enorme skridt.
Med sit engagement, hårde arbejde, humør og vilje til at gøre en forskel, har Bent vist vejen for hvordan man som frivillig gør en forskel for en klub som Kjellerup IF.
Kjellerup IF vil gerne takke og hædre dig for din store indsats, som du har lavet for klubben igennem 35 år.

Talen til Bent Rasmussen, af Jens Thomsen - Kjellerup IF.

35 aktive år i Kjellerup IF. Der har ikke været et eneste år, hvor denne person på en eller anden måde ikke har været aktiv i vores klub.

Han har været spiller, træner, bestyrelsesmedlem og aktiv i forskellige udvalg. Han har været med til at udvikle klubben af flere omgange, arrangeret fester, event, været involveret i sponsorarbejdet og i den grad været med til at skaffe mange penge til klubben.

Når man har været så aktiv og ydet så stor en indsats, så fortjener det en helt ekstraordinær anerkendelse. Derfor er jeg stolt over, at vi i dag kan gøre Bent Rasmussen til æresmedlem af Kjellerup IF.

Bent i 1982 flyttede du til byen, og allerede året efter blev du involveret i Kjellerup IF - og siden har du ikke set dig tilbage.

Du startede som aktiv spiller og var i mange år med omkring førsteholdet og senere på andetholdet.

Du var blandt andet en del af holdet hvor spillere som Svend Holm, Frank Pedersen, Christian Tørring, Lars Lejgaard, Kent Forsberg og Torben Nielsen spillede. Den dag i dag ses i stadig i jeres egen lille klub, der hedder løbeklubben. Hvor meget der løbes, det skal vi vist lade stå hen i det uvisse. Men jeres lille klub, er et glimrende eksempel, at venner, venner for livet, dem for man ofte igennem den sport man dyrker i fællesskab.

I 1983 startede du også din trænerkarrierer som pigetræner, et job du varetog i 2 år. Samme tid startede du også med at være klubbens repræsentant i de såkaldte halballer. Her har du i alle år, med få undtagelser, været en af frontfigurerne i at arrangere de store fester, som med tiden har generet en indtægt på mere end 5 millioner kroner.

I 1988 blev du for første gang valgt ind i bestyrelsen, her sad du i to år i første omgang.

Du blev ældre, og det samme gjorde kroppen. Så i 94 stoppede du officielt din aktive karriere.

Det betød mere tid til familien og mere arbejde i Kjellerup IF. Du blev valgt ind i bestyrelsen i 1997 og sad her frem til 2008.

I denne periode var John Fuglsang formand, og der udviklede klubben sig med enorme skridt. Lad mig blot nævne nogle af de ting i fik lavet:

  • Skabt det Bjerget vi kender i dag med ny kampbane.
  • Arrangør af boksestævne med 1400 mennesker og et overskud på 150.000
  • Udvidelse af klubhuset.
  • Ændring af sponsorkoncept og udvidelse af sponsor grundlaget som lagde det økonomiske fundamentet til fremtiden.

Efter du stoppede i bestyrelsen i 2008 forsatte du dit arbejde i klubben, primært omkring event. Du har været klubbens mand i Handelsstandsforening. Du har arrangeret cykelløb, fyrværkerisalg, Halballer, speaker til hjemmekampe med sejren over Lyngby som højdepunktet, fast mand i kiosken hver mandag de sidste 7 år.

Du har samlet siddet i bestyrelsen i 14 år. Været ungdomstræner i 10 år, både for din datter Susan og din søn Jacob. Oveni i dette - ja så har du lavet alt det andet jeg har nævnt, og mere til.

Når man spørger venner og bekendte om dig, så beskriver de dig som en person der har svært ved at sige nej. Du er altid klar til at hjælpe dine venner og det arbejde du er involveret i. I mange år var der f.eks ikke mange arrangementer i byen som du ikke var involveret i på en eller anden måde.

Og når folk spørger om hjælp, og du måske ikke lige har tid - så er du personen som gerne flytter rundt på dine planer så du kan træde til og hjælpe.

Du er stille og rolig - men uhyggelig flittig. Du er praktisk anlagt og rigtig dygtig til at få ting til at ske. Du har en god måde at gribe tingene an på, og du har styr på de ting du giver dig i kast med. Du har ikke noget problem med at stille dig op foran folk, men du gør det ikke for at få anerkendelse, men for at gøre en forskel.

Du går forrest og deltager gerne i det hårde arbejde. Du er ikke den mest synlige person, og det er ment positivt - for som jeg sagde før, så arbejder du benhårdt og gør en enorm forskel.

Du er også den som samler folk. Du er altid god for en joke, godt humør og et smil.

Bent - du er på mange måder et fantastisk eksempel på hvordan en frivillig kan gøre en kæmpe forskel i en klub som Kjellerup IF. Din indsats har været ekstraordinær og gjort en forskel for vores forening. Alle klubber har brug typer som dig - men der er ikke nok af jer. Så derfor, skal du vide, at jeg på vegne af Kjellerup IF er glad for at kunne hylde og takke dig for dine 35 år i Kjellerup IF