Menu

Anders Farsø nyt æresmedlem i KIF

image
04. december 2018 kl. 19:57

Lørdag den 10 november blev Anders Farsø udnævnt til Æresmedlem i Kjellerup IF. Det skete i forbindelse med årets store afslutningsfest. Herunder kan du læse hvorfor Anders Farsø blev en af to ny Æresmedlemmer.

 

Anders er født i 1957 og har været aktiv i Kjellerup IF siden 1973.

Igennem flere omgange har Anders været aktiv i bestyrelsen i Kjellerup IF. Han har siddet som kasserer ligesom han i perioden 1983-1986 var formand for klubben.

Anders har ligeledes været både træner og holdleder for flere hold, senest fra slutningen af 90’erne frem til 2004 sammen med Claus Therkildsen.

Anders har i alle årene i Kjellerup IF arbejdet flittigt og meget engageret i at udvikle klubben. Med sin enorme indsats, sin uegennyttighed og enorme ansvarsfølelse har Anders været med til at udvikle klubben i mere end 30 år.

Kjellerup IF vil gerne takke og hædre dig for din store indsats, for dit store arbejde, for dine visioner og for din humoristiske og favnende væremåde. Uden dig var Kjellerup IF ikke nået dertil hvor klubben er i dag.

Tale til Anders Farsø, af Jens Thomsen - Kjellerup IF.

Siden efteråret 73 - har Anders Farsø været en del af KIF. Han har været spiller, holdleder, hjælpetræner, dommer, bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem, kasserer og formand. Det er altså en indsats som har strukket sig over mere end 45 år - og han er stadig aktiv i klubarbejdet - HVER ENESTE DAG.

I erhvervslivet vil man med sådan en indsats modtage dronningens fortjenstmedalje. Det kan vi ikke i vores regi, men i stedet kan vi i dag give Anders Farsø den største anerkendelse og ære ved at gøre ham til æresmedlem af Kjellerup IF.

Anders, da jeg blev født i 1982, da havde du allerede været særdeles aktiv i KIF igennem 9 år.
Efter du med din familie flyttede til Kjellerup i 1972 begyndte du som spiller i klubben i 1973.

Grundet en skade i ryggen som gjorde dig ukampdygtigt blev du i stedet hjælpetræner for klubbens drengehold i 1976. Med drenge som Søren Malling, Steen Kirkegaard på holdet havde du nok at se til. Og det var ikke et unormalt syn at drengene hang ud af vinduerne når du og drenge var på vej til kamp Bus Vagn ved rattet.

I 1977 - var du med i en Udtagelseskomite hvor en træner sammen med holdlederen udtog spillerne til de to seniorhold. Da det ikke gik for godt for holdene, så stoppede de andre holdledere, og du stod tilbage og måtte klare begge hold

I 1979 kom du i bestyrelses første gang og blev kasserer.

I 1983 - 86  var du formand for klubben.

Herefter stoppede du i bestyrelsen for at have lidt fokus på familie og børn. Men du slap ikke arbejdet i klubben og var i mange år kasserer for klub kiosken

I starten af 90’erne kom du i forældreforeningen i 4 år som kasserer.

I slutningen af 90’erne er du både holdleder og træner omkring dine knægtes hold og dette var du helt frem til 2004 hvor dig og Claus Therkildsen stoppede jeres succesfulde periode sammen.

2008 kom du i bestyrelsen igen, og var der det i en tiårig periode indtil foråret 2018. Nu er du sluppet af med bestyrelsesarbejdet, men jeg tror forsat du er den som bruger flest timer på arbejdet i vores klub.

Du ved ALT om klubben. Du har styr på alle tal, paragraffer og alt omkring driften i klubben. Uden dig Anders, så ville klubben ikke være hvor den er i dag. Som nyt medlem i bestyrelsen, og vi er en del, så kan vi altid kontakte dig, og så ved du ALTID noget om det vi spørger om. Det er helt vildt og vi er taknemmelig for din hjælp og viden. Også selvom din viden er så stor, at du ikke kan nå fortælle det på 30 minutter ;-)

Anders, når man spørger folk der kender dig godt og har gjort det det gennem hele din tid i KIF og folk som har kendt dig i kortere tid, så er beskrivelsen den samme.

Du er perfektionist, måske lidt for meget nogle gange. Du er uegennyttig og tænker altid klubben før alt andet. Ingen over klubben. Du har en enorm ansvarsfølelse, du er flittig og meget meget redelig. Nogle gange er du måske for flittig og har svært ved at sige nej.

Du er ikke den naturlige leder, men på din helt egen måde har du været med til at tegne klubben og dens udvikling gennem mere end 40 år. Du har ikke behov for at være i rampelyset, i stedet trives du med at være bagved og være den som får tingene til at ske.

Og få tingene til at ske er du god til. Du påtager dig opgaver andre ikke vil eller kan tage, og man kan altid stole 100% på at tingene bliver gjort når du har sagt ja til en opgave.

Men vigtigst at alt Anders, så er du er en varm og rar person at være i selskab med. Man kan stole på dig og man er altid tryg når man er i dit selskab.

Anders, alle kan se du er værdig til at blive et æresmedlem. Den eneste som ikke kan, er nok dig selv. Men ingen klub som vores kan eksistere eller overleve, hvis der ikke er mindst en person som dig! En som kan og vil.

Vi vil gerne takke og hædre dig for din store indsats, for dit store arbejde, for dine visioner, for din humoristiske og favnende væremåde, for uden dig var vi ikke nået så langt. Det vil vi gøre ved at udnævne dig til æresmedlem i KIF.