Menu

Vi skal kæmpe med i toppen

image
01. august 2019 kl. 20:32

Når sæsonen i Danmarksserien sparkes igang fredag ude mod Lyseng, er det et Kjellerup hold som med spænding ser frem til at skulle i gang og se hvor langt man er kommet i sine forberedelser.

“Vi har haft en lidt kort opstart og det er først den sidste uge vi har været det antal spillere som er nødvendigt for optimal træning. Men træningen har været god og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang” fortæller cheftræner KP

 

Truppen ser god ud.

I forbindelse med pausen har der som altid været udskiftning i truppen. Men denne gang har den ikke været så stor, så det er en optimistisk sportschef der stadig arbejder på at få et par stykker flere tilknyttet truppen.

“Vores start 11-er ser ud til at være på samme niveau som i foråret, med en lille pil op. Vi har mistet et par stykker fra startopstillingen, men har fået et par nye spillere ind som fylder denne plads ud. Vores bredde er blevet lidt svækket, da nogle spillere har valgt at flytte til Aarhus og Aalborg, så der har vi lidt arbejde at gøre. Men allerede i næste uge forventer vi at kunne præsentere 1-2 nye spillere som vil kunne styrke os” fortæller sportschef Ole Pagh Madsen.

 

Målsætningen er klar.

Vi skal i denne sæson kæmpe med i toppen, og så må vi se hvor langt det rækker. Selvom man vinder sin pulje, så skal man stadig ud at spille kampe for at sikre oprykningen, så nøglehullet til 2. Div er blevet mindre, så vi skal ud og være rigtig dygtige.

 

Truppen til kampen fredag vil bliver offentliggjort fredag.