Menu

Skovshoved var lidt bedre på dagen.

image
11. juni 2019 kl. 15:28

Mandag spillede Kjellerup hjemme mod Skovshoved, som havde alle grunde til at skulle vinde kampen. Med en sejr lørdag til Tarup Paarup, var der maksimalt pres på gæsterne, for at de skulle vinde og lægge afstand til nedrykning.

 

Gæsterne lagde ud som lyn og torden. De stod utrolig højt på banen, og lagde et tungt pres på spilerne fra Kjellerup, så snart de havde bolden. Det skabte et par farlige situationer hvor det var lige ved og næsten for Skovshoved. Stille og roligt kom Kjellerup ind i kampen, og da de begyndte at spille sig forbi det første høje pres fra Skovshoved, blev det en helt anden kamp. Kjellerup kombinerede godt, der var fight og det var i det hele taget en flot kamp fra begge hold.

 

Efter 18 minutter var det Kjellerup som bragte sig foran på et flot mål. Kjellerup kommer forbi det første pres, og med nogle hurtige afleveringer centralt op igennem banen, blev Skovshoved spillerne sendt helt ud efter pølser, og Rasmus Lysdal kunne sikkert bringe Kjellerup foran 1-0 på en friløber.

Herefter forsatte Kjellerup med at presse på, og efter 30 minutter burde Kjellerup have bragt sig foran 2-0, men stolpen stod i vejen. Istedet lykkedes det Skovshoved at få udlignet 2 minutter efter den store chance.

 

Med 1-1 ved halvleg var troen stor på, at Kjellerup kunne få noget med fra kampen. Anden halvleg blev dog svær for Kjellerup. Skovshoved lagde forsat et højt pres, og de spillede sig igennem til flere store muligheder, men stolpen, gode redninger og dårlige afslutninger gjorde at Skovshoved måtte vente til 15 minutter inde i 2. halvleg med at bringe sig foran 1-2.

Kjellerup var okay med i 2. halvleg, men på dagen var Skovshoved en fortjent vinder.

 

Næste hjemmekamp er lørdag kl.14.00 mod Hillerød. Her venter en svær modstander, som dog heller ikke har det helt store at spille for. Der er gratis entre til kampen, så vi håber at se RIGTIG mange på stadion til den sidste hjemmekamp i sæsonen.