Menu

Nyt nederlag til KIF. 2 Div.

image
27. april 2019 kl. 22:46

Efter sidste weekends øretæve ude mod BK Frem var der lagt op til revanche fra Kjellerup’s side. Præcis som det var tilfældet i mandags, kom KIF flyvende fra start, og dominerer holdet fra Slagelse fra første fløjt. Allerede efter 9 minutter gav det porte, hvor Jannik Mehlsen på et rigtig flot mål kunne bringe Kjellerup foran 1-0, efter Rasmus Lysdahl får en bold spillet i fødderne inde i feltet, hvorefter han flot spiller Jannik fri, som firsttimer bolden over i modsat side, uden chance for målmanden.

 

Samme Jannik Mehlsen var millimeter fra at bringe Kjellerup på 2-0 i dommerens overtid i første halvleg. På en super flot kontra afslutter Jannik flot, men stolpen er lige akkurat i vejen for målet til 2-0.

Inden da, var en rodet første halvleg præget af et grimt uheld for Magnus Schelle, som får sparket en bold i hovedet, og pådrager sig en slem hjernerystelse. Efter at være tilset af ambulancefolk, kunne Magnus bliver kørt hjem i trygge omgivelser.

Hans afløser fik kun at spille 10 minutter, inden han fik et vrid i anklen, og måtte lade sig skifte ud. Derved havde Kjellerup allerede brugt to udskiftninger i første halvleg.

 

Anden halvleg overlader Kjellerup alt initiativet til Slagelse. KIF kommer til at stå langt langt tilbage på banen og får sket ikke spillet igang. Slagelse derimod kører bare på, og pumper bolde ind i feltet. De er drønstærke på de indlæg, og det er tydeligt at KIF har problemer med med at håndtere de store stærke fyre fra Slagelse. Da der er spillet omkring 60 min kan Slagelse efter en dødbold bringe balance i regnskabet. Efter 75 min er nedturen så fuldendt for KIF, da Slagelse bringer sig foran 1-2 på et hjørnespark.

 

Derved blev det til endnu et nederlag til KIF, og det begynder at se rigtig, rigtig svært ud at redde overlevelse i 2. Div.

Næste kamp er lørdag den 4 maj. kl. 14.00 ude mod Dalum.