Menu

Ny flot sejr til KIF 2 Div.

image
01. juni 2019 kl. 16:38
KIF kom flot tilbage efter at være bagud to gange.

På kun seks dage har KIF 2. Div nappet sin anden sejr i træk. Fredag aften spillede de ude mod Marienlyst, som har haft en lige så svær sæson som KIF, men dog med to friske sejre i bagagen. Så det var et tændt hold fra Marienlyst der jagtede den trejde sejr på stribe. Holdet fra Odense kom også klart bedst fra start. Et passivt Kjellerup hold, som ikke var klar fra start, lod Marienlyst kommer for nemt foran efter kun 6 minutter.

 

Herefter arbejdede drengene sig flot tilbage i kampen. Offensivt blev det til nogle store chancer og spillet hang rigtig flot sammen. KIF blev meget dominerende, og var efter efter 1-0 klart det bedste hold på banen. Derfor var det også fuldt fortjent at Mathias Friis kunne bringe balance i regnskabet til 1-1. Målet kom efter et flot og velspillet angreb, og denne gang var KIF skarpe foran mål.

 

Til anden halvleg var det tydeligt at Marienlyst valgte at parkere bussen, og satse på kontraer, noget KIF har haft problemer med mange gange i sæsonen. Frygten for et kontra angreb var ikke ubegrundet, og efter 8 minutters spil i anden halvleg kunne Marienlyst bringe sig på 2-1 efter et hurtig og vellykket kontraangreb.

Men de hårdtprøvede drenge fra KIF gav ikke op. De blev ved med at spille deres flotte angrebsspil, og troede på at målet nok skulle komme. Viljen og indstillingen, kombineret med de dygtige drenge, gjorde at Rasmus Lysdal efter 86 minutter kunne prikke bolden i kassen tæt under mål.

 

Men Kjellerup var ikke færdige. De VILLE vinde, og holdet troede på det. Og allerede tre minutter efter kunne Kjellerup bringe sig foran 2-3. Stillingen holdt, og det var en tilfreds cheftræner efter kampen.

 

“Igen i dag viser drengene er de dygtige. De har den rigtige indstilling, de tror på det, og de kæmper. Det gør at vi får det held vi har manglet i sæsonen, og det er den dygtighed, vilje og evne til at jagte heldet der gør vi har vundet de sidste to kampe. Drengene bliver bedre og bedre offensivt for hver eneste kamp. Nu mangler vi at få defensiven på plads, og når den del kommer, så bliver det et meget meget stærkt hold” fortæller KP.

 

Ser frem mod de næste to kampe på hjemmebane.

Kjellerup har nu 10 dages pause, og det bekommer et skadesplaget Kjellerup hold godt.

“Vi har virkelig mange skader i øjeblikket, så at vi har en pause på 10 dage nu, gør vi måske kan få nogle spillere tilbage igen. Det er nødvendigt hvis vi skal forsætte den gode stime. Vi ønsker alle at slutte sæsonen godt af, og specielt de sidste to kampe på hjemmebane vil vi gøre alt for at vinde” slutter cheftræner Krzysztof Popczynski, som på grund de mange skader selv måtte på banen de sidste 5 minutter af kampen. Inden da var det også blevet til debut for Christian Pind, som fik sine første 20 minutter i 2. Div.

 

Næste kamp er 2. Pinsedag hjemme på Bjerget kl.14.00 mod Skovshoved. Husk der er gratis entre.