Menu

Nedrykning til Danmarksserien blev definitiv.

image
23. maj 2019 kl. 17:22

Onsdag tog KIF imod Vejgaard på hjemmebane. Allerede inden kampen var der bred enighed om at KIF ville rykke ned, omend det rent teoretisk stadig ville kunne lade sig gøre at redde endnu en sæson i 2. Div. Efter de 90 minutter blev det dog en realitet, at KIF sammen med Marienlyst fra Fyn er to af de fire nedrykkere til Danmarksserien.

 

De to andre kampe i sæsonen mod Vejgaard har været svære for KIF holdet. Vejgaard er et hold som er fysisk utrolig stærke og de står rigtig godt på banen. Senest tabte KIF oppe i Vejgaard, så der var lagt i ovnen til en vanskelig kamp.

 

Billedet fra sidst de to hold mødtes var det samme. Kjellerup spillede fint mellem felterne og havde bolden klart mest. Men de fysiske stærke spillere fra Vejgaard havde kontrol, og Kjellerup fik ikke skabt de store chancer som i øjeblikket skal til for at score, hverken i første eller anden halvleg.

Som det har været kendetegnet hele foråret, så har skarpheden manglet i begge felter. Drengene er uden tvivl mentalt ramt, og det forplanter sig til fejl i begge felter. Så når chancen er der til at sparke bolden i kassen, mangler de sidste skarphed, og omvendt, så scorer modstanderen for nemt.

 

Da kampen blev fløjtet af stod der 0-3 på måltavlen. Et resultat man ikke kunne sige meget til. Det var dog også en tydelig trist cheftræner for Kjellerup efter kampen. “Vi spillede ikke godt i dag. Når vi tager imod en modstander på Bjerget, så er det os som skal bestemme. Vi skal angribe, score mål og være de stærkeste på banen. Det var vi på ingen måde i dag, og det skuffer mig”.

 

Nu venter der 5 kampe, hvor der kun er æren og moralen at spille for. KIF kan spille frit og begynde at forberede sig til næste sæson, som altså bliver i Danmarksserien.

Næste kamp er allerede lørdag ude mod FC. Sydvest. Næste hjemmekamp er mandag den 10 juni.