Menu

Kjellerup IF skriver kontrakt med 3 spillere

image Ole Pagh og Jannik Mehlsen
06. juli 2019 kl. 09:06
De første kontrakter er underskrevet, og der er flere på vej.

Kjellerup skriver kontrakt med 3 spillere. 

 

For et år siden gav bestyrelsen i Kjellerup IF grønt lys til, at der kunne tegnes kontrakter med spillere. Set i lyset af den udvikling der er i dansk fodbold, er dette et nødvendigt skridt for KIF, hvis vi forsat vil være med til at spille divisions fodbold. 

Det har betydet, at KIF har tegnet de første tre kontrakter med spillere. Det drejer sig om Rasmus Lysdal, Mathias Færge og Jannik Mehlsen. Kontrakterne er tegnet som såkaldet amatørkontrakter, som er tilladt ned i Danmarksserien, som KIF jo som bekendt skal spille i efter sommerferien.

Sportschef Ole Pagh Madsen er glad for at det er lykkedes at lave de første kontrakter. 

“Som en del af vores langsigtede strategi, er det et naturligt fokus område for os at, i det små, at kunne begynde at tilbyde enkelte spiller kontakter, for dels at kunne holde på nogle af dem vi har i truppen i dag, og for at kunne tiltrække nye spillere fra et højere niveau. Den mænge af spillere der har forladt klubben i både sommerpausen sidste år og igen i denne vinter, har været meget hård for os, så det vil vi gerne forsøge at bremse.

Til valget af disse tre første spillere fortæller Ole Pagh Madsen “De tre spillere har været vigtigste for os i foråret, og gjort det rigtig godt. De kan alle tre se sig selv som en del af det projekt vi har igangsat i Kjellerup, hvor vi ønsker at vende tilbage til 2. Division. 

Og så er vi ikke færdige med at lave kontrakter endnu. Vi har nogle spillere som vi er i dialog med, både i og udenfor klubben, så der vil helt sikkert komme flere til”. 

Mathias Færge er glad for at blive tilknyttet på en kontrakt. 

"Igennem mine efterhånden mange år i klubben altid har følt mig velkommen og godt tilpas. Klubbens værdier stemmer godt overens med mine egne, værdier som fællesskab og sammenhold. Samtidig er klubbens rammer og faciliteter rigtig gode og der er EB klub hvor man kan udvikle sig sportsligt og personligt." 

 

Økonomisk sikkerhed.

Kjellerup IF er forsat en klub som er skabt på et fundament af en masse frivillige ildsjæle, og selvom der nu laves kontrakter, så er det ikke noget der skaber økonomisk usikkerhed i klubben. 

“Klubben har det seneste års tid arbejdet på at skaffe de penge der skal til for at indgå kontrakter. Vi vil til enhver tid drive en klub hvor vi ikke sætter klubbens liv på spil, rent økonomisk. Derfor har vi skulle finde pengene inden vi brugte dem” fortæller formand for KIF, Jens Thomsen.