Menu

Kjellerup IF mod Odder.

image
11. maj 2019 kl. 09:44

1-0, 1-0 og 1-0. Det er lykkes os, at komme foran i alle vores hidtidige kampe i kvalifikationsgruppen. Desværre er alle kampene dog endt med nederlag og specielt de to seneste har været lidt vanskelige at sluge med meget smalle nederlag. Spillemæssigt er vi godt med, og dominerer spillet, men vi laver for mange fejl og det er der ikke plads til i 2. div.

 

Vi må se realismen i øjnene og erkende at det for alvor bliver en vanskelige opgave, at forblive i 2. Division. Men lige meget hvilken række vi spiller i efter sommerferien, gælder det om at få et godt afsæt med sejre og en tro på at vi kan lykkes både som hold og individuelt.

 

Vi er i skrivende stund, så småt ved at danne os et overblik over hvilke spillere vi har til rådighed efter sommerpausen. Heldigvis er der stor opbakning for største delen af truppen, som har en stor tiltro til at vi på sigt bliver endnu bedre på alle parametre.

 

I fodbold er det ikke altid det bedst hold der vinder, men det hold der vil det mest. Vores ambition for i dag er både, at være det bedst hold og dem der vil det mest!

 

Velkommen dagens modstander fra Odder IGF, dommertrioen, tilskuere samt de frivillige medhjælpere.

 

God fornøjelse.

 

Ole Pagh Madsen
Sportschef

 

Til dagens kamp er udtaget:

Rasmus Jepsen-jacob

Alex Hersbøll

Brandon Onkony

Marcin Kresa

Rasmus Nørskov

Larsen Lasse Dahl

Mathias Friis Patryk Pietras

Henrik Hykkelbjerg Jensen

Bismark Agyeman

Jannik Cuthbert Mehlsen

Frank Hansen

Christopher Denius

Rasmus Lysdal

Mathias Færge