Menu

Kjellerup IF forstærker offensiven.

image
12. december 2018 kl. 20:36

Når den nye træner starter træningen op i januar, bliver det med en ny offensiv forstærkning på banen. Det sker i form af 21 årige Rasmus Lysdal, som har fået sin fodboldopvækst i Silkeborg IF og været inde omkring reserveholdet. Senest har har han spillet JS fodbold i Lemming, hvor han netop er blevet kåret som årets spiller.

Nu er tiden kommet til at prøve sige af på højere niveau, og derfor glæder Rasmus Lysdal sig til at starte i Kjellerup IF.

“Jeg er 21 år, men har stadig en masse fodbold i mig og kan udvikle mig endnu mere. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at prøve mig af på endnu højere niveau end tidligere, og se hvor langt jeg kan bringe det”. fortæller Rasmus.

Hvorfor det lige blev Kjellerup IF der nu skal have glæde af den offensive spiller er ikke helt tilfældigt.

“Jeg kender klubben og nogle af dem som spiller herude. De har fortalt en masse godt om klubben og det fællesskab der er. Det er noget jeg vægter rigtig højt og noget jeg gerne vil være en del af. Og så ser jeg absolut Kjellerup IF som den klub i området der har de største muligheder for at udvikle sig yderliger og forsat spille med i 2. Division, det vil jeg gerne være en del af”

Inden på banen håber Rasmus at kunne bidrage med det han er bedst til. “Jeg vil score mål, skabe chancer, være farlig og arbejde benhårdt for holdet, både til træning og kamp. Og så kommer jeg også til at bidrage med en masse socialt udenfor banen” fortæller Rasmus Lysdal.

Sportschef Brian Pedersen er meget glad og tilfreds med den nye offensive forstærkning.

“Rasmus er en lille og meget driblestærk angriber. Han er aggressiv og meget pågående over for sin modstander, en konstant trussel som scorer mange mål, en rigtig træls spiller at spille overfor når man er forsvarsspiller” udtaler Brian Pedersen.

Sammen med de nuværende offensive spillere i truppen og tilgangen af Rasmus og Jannik, så er holdet ved at have en spændende offensiv profil. “Jeg har en forventning om at spillerne kommer til klubben og giver fornyet energi til truppen. Vi har haft brug for flere offensive tangenter at spille på - her har vi nogle spændende offensive spiller, som skaber flere chancer og scorer flere mål. De kan de begge bidrage med “ slutter en glad Brian Pedersen.

Rasmus Lysdal er 21 år og bosiddende i Silkeborg. Til dagligt arbejder han som vikar på Balle skole og er handicapmedhjælper for en ung mand på 24 år.