Menu

KIF søger 2-3 personer til produktion af TV/video

image
14. januar 2019 kl. 21:09

Har du lyst til at arbejde med tv/video og livestreamning, så er det dig KIF mangler. Dette “job” er noget alle kan lære, så læs endelig videre.

 

Alle hjemmekampe i 2. Division bliver vist live og bliver årligt set af +40.000. Derudover bliver der produceret videoer med træner og spillere som bliver vist på youtube og facebook. Årligt disse videoer set mere end 150.00 gange.

 

i 2019 vil vi gerne lave endnu mere indhold, og derfor har vi brug for nogle som har lyst til at hjælpe med dette. Først og fremmest skal vi have nogle som kan hjælpe med at live streame vores hjemmekampe. Henover foråret drejer det sig om 6-8 kampe.

Derudover skal vi gerne lave 1-2 videoer hver uge, men dette afhænger selvfølgelig den tid som du/i har til rådighed.

 

Jobbet er ulønnet, men til gengæld får du mulighed for at blive en vigtig del af holdet omkring vores hold i 2. Div. Du vil få en tøjpakke og andre “goder”.  Udstyr vil blive stillet til rådighed for dig. Du vil få grundig oplæring så det er ikke nødvendig med den store erfaring. Vigtigst er du har lyst til at lære og hjælpe til.

 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Jens Thomsen på 42169802 eller på mail jtt@kjellerupif.dk

Ønsker du at blive en del af dette, så send en kort mail, også til Jens Thomsen, så tager vi en snak om hvad og hvor meget du kan bidrage med.