Menu

Kenneth Nielsen skifter til Skive.

image
24. januar 2019 kl. 11:38

Kenneth Nielsen skriver kontrakt med Skive. 

 

Efter fire flotte sæsoner i KIF har venstre back Kenneth Nielsen fået tilbudt en kontrakt hos liga rivalerne fra Skive. Dette har Kenneth takket ja til og skifter dermed med omgående virkning til Skive. 

 

“Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at kunne komme på en kontrakt. Det har altid været et mål for mig, så det gør mig selvfølgelig stolt” siger Kenneth Nielsen. 

“Det har ikke været et nemt valg, og det har gjort rigtig ondt at skulle tage denne beslutning og sige farvel til mine holdkammerater og til klubben. Jeg har været så glad for at spille i KIF, hvor der er et helt unikt fællesskab, både imellem spillerne og alle de frivillige som hver dag yder en kæmpe indsats for klubben. Så jeg kommer klart til at savne klubben og menneskerne omkring den. 

Men nu ser jeg også frem til at skulle prøve mig selv af i et mere professionelt setup hvor oprykning til første division er målsætningen” slutter Kenneth Nielsen. 

 

Sportschef for KIF  Brian Pedersen er selvfølgelig ærgelig over at miste Kenneth Nielsen. 

“Først og fremmest er det super trist at miste Kenneth. Han har været en fantastisk spiller for klubben og har gået forrest både til træning og kamp. Så det er klart et stort tab for klubben.

Når det er sagt, så er det som altid de vilkår der gælder i vores klub. Vi er en klub som kan give spillere frihed til at udvikle sig, så de senere kan begå sig på højere niveau. Vi ser det som noget meget positivt, at vi som klub i sommers og nu i denne vinter, har udviklet 6 spillere som alle er kommet på kontrakt i større klubber. Det skal vi huske at være stolte over” fortæller Brian Pedersen. 

 

Fra Kjellerup IF skal der lyde en stor tak til Kenneth for hans tid i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.