Menu

“Holstebro er klare favoritter”

image
09. august 2019 kl. 19:14

Når Kjellerup søndag tager til Vestjylland for at møde Holstebro, bliver det med hjemmeholdet som klare favoritter.

“Når man vinder første kamp 7-1 over Silkeborg KFUM som satser stort, og få dage efter vinder over Odder i pokalen, har vundet 12 kampe i træk, ja så er man favoritter” lyder det fra Kjellerups træner Krzysztof.

 

“Jeg har set nogle af Holstebro deres kampe, og de er rigtig stærke. De har en enorm tro og selvtillid på egne evner, så de frygter ikke nogle modstandere. De tror på og har en forventning om de skal tilbage i 2. Div, så det er klart det bliver en stor opgave for os. Men vi er selvfølgelig klar til kampen og vi tror på vi kan gøre det svært for dem. Vi har en masse erfaring som vi gerne skulle komme til at kunne gøre brug af” siger Krzysztof.

 

Til kampen er vil der være de samme spillere til rådighed som i kampen mod Lyseng. Men med en uges mere træning i benene, og ovenikøbet en rigtig god uge på træningsbanen, så er forventninger store fra cheftræneren.

“I forhold til sidste uges kamp mod Lyseng, så skal vi være bedre på bolden. Vi havde i løbet af kampen nogle udfald hvor vi tillod Lyseng for meget, det skal vi have forbedret. Og så skal vi selvfølgelig ikke lave personlige fejl, det vil blive straffet. Gør vi det, og spiller vi det spil som vi kan og gerne vil, så kommer vi til at få noget med fra Holstebro” slutter Krzysztof Popczynski