Menu

Gratis entre til sæsonen sidste tre hjemmekampe

image
16. maj 2019 kl. 18:33

I en sæson hvor det har knebet med vinde, har det betydet rigtig meget for 2. Div at de har kunne mærke en stor støtte og opbakning. I hverdagen er det især de frivillige og dem som kommer og følger holdet, som har været gode til at give et klap på skulderen. Også til hjemmekampene har det været tydeligt, at der har været en stor opbakning til holdet, på trods af de svigtende resultater.

Derfor har spilleren valgt at gå sammen, for at give noget tilbage, til alle de frivillige og dem som støtter holdet weekend efter weekend. De har spurgt klubben, om de måtte give gratis entre til næste hjemmekamp hvis de betalte fra deres egen bødekasse. Det har vi som klub selvfølgelig valgt at bakke op omkring.

 

Formand for Kjellerup IF, Jens Thomsen fortæller. “ Vi synes det er et fantastisk godt initiativ fra spillerens side. Det viser hvor meget de vil klubben, de frivillige og alle der følger holdet. Den opbakning de får hver eneste dag, den betyder rigtig meget for dem. Så at de vil give noget igen på denne måde, det synes vi er flot”.

For at bakke yderligere op om dette initiativ fra spillernes side, så har vi som klub valgt, at give gratis entre til de sidste to hjemmekampe, sådan der til alle hjemmekampe inden sommerferien, er gratis entre for alle” slutter Jens Thomsen.