Menu

Flot start på den nye sæson

image
02. august 2019 kl. 22:58

Sidste sæsons nr. 2 i Danmarksserien var modstanderen i sæsonen første kamp. På IF Lysengs hjemmebane ventede der Kjellerup en hård kamp. Efter 3 ugers opstart, og med kun tre træninger hvor truppen har været samlet, var spændende at se hvordan holdet stod rustet.

 

I startopstillingen var der fundet plads til den unge midterforsvar Sebastian Nedergaard som er ny mand i klubben. Ligeledes fik Frederik Dam, som kom til klubben sidste sommer, sin første plads i startopstillingen. Ellers var det ene spillere fra sidste sæson som var at finde i startopstillingen.

 

Lyseng lagde bedst ud, og det første kvarter var de flere gange farlige og kom frem til et par store chancer. Men roligt fik Kjellerup arbejdet sig ind i kampen og efter de første 15 min var det KIF som var det bedste hold på banen. Midtbanen vandt deres dueller, og vi kom frem til et par nærgående forsøg. IF Lyseng var fysisk stærke, så de kunne holde godt stand mod et godt spillende Kjellerup hold. Efter 30 min. får KIF et frispark ude fra feltet. Henrik Hykkelberg sparker flot på mål, og kun overlæggeren og lidt held gjorde bolden ikke kom i mål.

 

Defensivt havde Kjellerup okay styr på de fysisk stærke og hurtige angribere fra Lyseng. Men efter 33 minutter får de alligevel kæmpet sig igennem og de bringer sig foran 1-0, ufortjent - men sådan er fodbold. Kjellerup lod sig dog ikke skræmme, og forsatte det gode spil. Derfor var det også fuldt fortjent at KIF efter et hjørnespark kunne bringe sig på 1-1 ved Mathias Færge, kun 2 min før pausen.

 

Efter pausen var Kjellerup klart det bedste hold. De var dominerende på bolden, vandt deres dueller og kom frem til et par store chancer det første kvarter. Omvendt fik forsvaret lukket godt ned for Lyseng. Efter 20 min. kommer Kjellerup foran 1-2 på mål af Alex Hersbøll. Efter et hjørnespark tror Lyseng der har vundet bolden, men Patrik Pietras vinder bolden tilbage, slår bolden fladt ind i feltet hvor Alex står klar til at sparke den i kassen.

 

Herefter forsætter KIF det gode spil, og to gange havde holdet chancen for at lukke kampen definitivt. Desværre manglede den sidste skarphed. Det betød at Lyseng de sidste 5-10 minutter pressede på og kom til et par kæmpe chancer. Men målmand Rasmus Jacob-Jepsen havde med to kanon redninger gjort sit til at holde Lyseng yderligere fra scoringer.

 

Derved blev det til en flot og fortjent sejr. Kampens spiller blev den unge Sebastian Nedergaard, mens den anden mand i startopstillingen Frederik Dam også spillede en rigtig flot kamp.

 

Til kampen var følgende udtaget:

 

Rasmus Jepsen-jacob

Patrick Strandgaard Laursen

Frederik Aardalsbakke Dam-Jensen

Simon Vetter

Alex Hersbøll

Sebastian Nedergaard

Rasmus Nørskov Larsen

Patryk Pietras

Henrik Hykkelbjerg Jensen

Andreas Jokumsen

Frank Hansen

Jannik Cuthbert Mehlsen

Rasmus Lysdal

Mathias Færge

John Nielsen

Kristian Fisker