Menu

En gammel Kjellerup IF dreng vender hjem.

image
12. december 2018 kl. 20:33

Efter at have været en tur forbi Cypern, Aarhus Fremad og senest Silkeborg KFUM, vender 27 årige Jannik Mehlsen hjem til barndomsklubben. Allerede i en alder af 17 år var Jannik en del af førsteholdet i KIF og har spillet rigtig mange kampe for klubben i 2. Division og DS. Mange husker ham som en uhyggelig hurtig kantspiller med en fantastisk teknik. 

Igennem flere år har Jannik været en del af det Danske Futsal Landshold, og det har gjort hans tekniske færdigheder endnu bedre. Alt den erfaring fra klub og landshold håber Jannik at kunne tage med tilbage til KIF. 

 

“Jeg glæder mig til at vende hjem til min barndomsklub. Selvom jeg er 27 år, så føler jeg stadig jeg har meget at bidrage med, især i det offensive spil. Her håber jeg at kunne bidrage med en masse. Og så har jeg selvfølgelig en masse rutine både på og udenfor banen som jeg håber kan komme i spil” siger Jannik Mehlsen.  

 

Selvom Jannik har været væk fra klubben, så kender han stadig en masse i klubben. “Jeg har fulgt klubben og så kender jeg jo stadig alle de frivillige og en masse spillere, så det bliver lidt som at komme hjem igen. KIF er min hjerteklub, og jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af dette projekt og hjælpe klubben videre i 2. Division” slutter Jannik.

 

Sportschef Brian Pedersen har store forventninger til den nye offensive spiller.
“Jannik er en uhyggelig hurtig kantspiller, som skaber stor ravage hos modstanderen. Han er målfarlig, skaber chancer og har en super teknik, det er noget af det vi har manglet i efteråret. Derudover er Jannik er gammel KIF dreng som kender klubben og dens værdier, så jeg håber han kommer til at bidrage med sin rutine og dygtighed både under træning, kamp og ikke mindst i omklædningsrummet”

 

Privat er Jannik bosiddende i Silkeborg og arbejder til dagligt hos Tryg Forsikring.