Menu

Benjamin Schubert stopper i KIF

image
14. december 2018 kl. 16:19

Efter flere flotte år i Kjellerup IF, har Benjamin Schubert valgt at stoppe som målmand i Kjellerup IF. Benjamin har været med både i DS og 2. Division, og har været en sikker sidste skanse igennem alle sine kampe for klubben.

"Vi er rigtig glade for den indsats Benjamin har ydet i Kjellerup igennem de sidste 4 sæsoner. Han har været en del af stammen inde på banen, og været en rigtig dygtig målmand for os. Vi er selvfølgelig kede af, at miste en dygtig målmand, men vi er jo som klub, helt med på at det kun er naturligt med en udskiftning i truppen" fortæller Sportschef Brian Pedersen.
Selvom det bliver uden Benjamin Schubert på banen når træningen starter op den 6 januar, så er det en fortrøstningsfuld sportschef når det handler om målmandspositionen.
"Vi har en dygtig keeper i Rasmus Overgaard, som har gjort det rigtig godt på andetholdet. I foråret var han helt utrolig, og måske den vigtigste årsag til at det blev til oprykning til Jyllandsserien. I efteråret dykkede hans form lidt, men finder han tilbage til det niveau han havde i foråret, så ser det rigtig godt ud" Siger Brian Pedersen, som i samme ombæring fortæller at han skal ud og finde en keeper mere.
"Vi bliver selvfølgelig nødt til at finde en keeper mere. Det er en plads som er så vigtig på holdet, så der skal være stor konkurrence om denne position både til kamp og træning. 
Og når din førstemålmand stopper, så er positionen åben, og der er det vores ansvar at have den bedste løsning klar når sæsonen starter" slutter Brian Pedersen.