Menu

Ugens profil - elsker Real Madrid og schnitzel

image
11. marts 2019 kl. 19:18

Navn: Marcin Kresa

Alder: 24 år

Fødselsdag: 19 december.

Bopæl: Aarhus

 

Hvad laver du til dagligt ?

Til dagligt arbejder som montør i et firma hvor vi bygger store koncert lamper. 

 

Hvor spillede du inden du kom til Kjellerup IF ?

Jeg skiftede fra Odder til Kjellerup denne vinter. Odder spiller også i 2. Div så jeg kender Kjellerup IF fra tidligere. Inden jeg startede spillede jeg i Lyseng som også har spillet i 2. Division.

 

Hvad er din favorit klub ?

Det er klart Real Madrid. Verdens største fodboldklub gennem tiderne. Jeg er fan er deres stil, selvom det i øjeblikket ikke er særligt sjov at være fan af Real Madrid

 

Hvem er din favoritspiller ?

Ronaldinho. Da jeg var yngre blev jeg forelsket i hans teknik. Hans magiske driblinger, overblik og de utrolige mål.  Han var utrolig. 

 

Hvad er din livret ?

Jeg elsker schnitzel! Og det skal være med alt det lækre tilbehør, og så skal den være stor så jeg rigtig kan blive mæt.

 

Dårlige vaner ?

Som Alex, der i sidste uge var ugens profil Jeg kommer jeg heller ALDRIG afsted til tiden. Det betyder desværre jeg ofte kommer for sent. Bødekassen nyder godt af det, men jeg forsøger nu at blive bedre til at komme til tiden.

 

Hvorfor er KIF et godt sted at være ?

Jeg har altid synes at Kjellerup har spillet noget flot fodbold. Jeg kan godt lide den tekniske og offensive tilgang som holdet spiller. Personligt så er jeg også rigtig glad for den måde jeg er blevet taget imod, og man mærker hurtigt den gode stemning der i er klubben.

Fun fact:

At kalde på rapperen Sivas for at få etbillede med ham. Han ville ikke lademig få et billede med ham, før jeg kunne sige hans navn. Først der fandt jegud af det var rapperen Kesi jeg stod og snakkede med.