Menu

Lørdag skal vi tilbage på sporet.

image
22. marts 2019 kl. 17:46

Sidste fredag løb KIF ind i en decideret øretæve i kampen mod Skive. Bortset fra de første 25 min. af den kamp, kan vi ikke bruge kampen til noget, så det er en spillertrup og trænerteam som har arbejdet hårdt og målrettet hele ugen.

 

“Da vi mødte ind til træning mandag, der var vi alle stadig lidt trykket af kampen fredag. Men efter vi så kampen igennem og fik talt om det gode og dårlige hvor alle havde noget at byde ind med, så var vi alle enige om at arbejde hårdt hele ugen” fortæller cheftræner Krzysztof Popczynski.

 

“Ugen igennem har der været en super intensitet og gutterne har været virkelig engageret. Man kan mærke en enorm vilje til at ville vinde, og jeg tror på at gutterne gør det på lørdag. Hvis de spiller som de gjorde de første 25 min. mod Skive, så bliver det en spændende kamp. Jeg tror begge hold vil fokusere på det de er gode til, og lykkedes det, så bliver det en tæt kamp” siger KP.

 

“Og så håber jeg virkelig folk vil tage turen til Aarhus. Gutterne har brug for alt den opbakning de kan få. De vil gøre alt hvad de kan for at betale tilbage til tilskuere og alle de frivillige som er i klubben” slutter KP.

 

Kampen spilles på FREDERIKSBJERG IDRÆTSCENTER. ( ASA Kunstgræs )

 

Følgende spillere er udtaget til truppen:

 

Rasmus Jepsen-Jacob

Rasmus Overgaard

Mathias Færge

Alex Hersbøll

Mathias Bendz

Frank Hansen

Rasmus Larsen

Henrik Hykkelbjeg

Mads Olesen

Magnus Schelle

Mathias Friis

Patryk Pietras

Jannik Mehlsen

Christopher Denius

Rasmus Lysdahl