Menu

Kjellerup IF styrker trænerteamet yderligere

image
20. december 2018 kl. 17:32

Trænerteamet omkring 2. Div er nu endeligt på plads, efter sportchef Brian Pedersen har lavet en aftale med målmandstræner, Brian Gade. Udover at blive målmandstræner bliver Brian Gade også assistent, sammen med Frank Hansen.

Hvis navnet Brian Gade lyder bekendt, så er det ikke helt forkert. Brian var igennem tre sæsoner målmand for klubbens bedste hold, under træner Preben Lundby. Med Brian får klubben altså en træner som kender klubben og ved hvad den står for, samt personerne i og omkring klubben. 

 

For Brian Gade er det lidt en drøm at komme tilbage til KIF.

“Jeg er rigtig glad og stolt over at have fået chancen i KIF. I min tid som spiller var KIF den bedste klub jeg har været i. Sammenholdet og folkene omkring klubben har altid været helt unikt og noget jeg drømt om at komme tilbage til” fortæller Brian Gade.

 

Igennem de sidste 2,5 år har Brian Gade været målmandstræner og ass. træner for VFF Jyllandsserie og Danmarksserie. 

“Jeg har været rigtig glad for min tid i VFF, så det har ikke været en nem beslutning. Men omvendt kunne jeg heller ikke sige nej til den chance det er, at blive en del af KIF. Her får jeg lov at være en del af et førstehold hvor der er rigtig meget på spil, der var der ikke helt på samme måde i VFF”. slutter Brian Gade.

 

Sportschef for Kjellerup IF er rigtig glad for tilgangen af den nye målmandstræner. 

“I vores samtaler med den nye cheftræner, har han ønsket at styrker trænerteamet yderligere, og det har vi gjort med ansættelsen af Brian Gade. Han skal fremover fungerer både som målmandstræner og assistenttræner sammen med Frank Hansen, som vi også håber får en meget vigtig rolle inde på banen som spiller” fortæller Brian Pedersen.

 

“For os har det været vigtigt at få en person tilknyttet som kender klubben og kan være med til at bringe vores sunde kultur videre, og den rolle er jeg sikker på, at Brian vil være eminent til. Han skal desuden hjælpe trænerteamet med et optimere træningen og udfordre cheftræneren på den sunde måde. Med trænerteamet helt på plads, så står vi nu rigtig stærkt til forårets udfordringer og arbejdet med at styrke truppen er stadig i fuld gang” slutter Brian Pedersen.

 

Privat er Brian Gade bosiddende i Viborg.  Han er 43 år og har to piger på 13 og 10. Han er gift på 19 år med Henriette.

Til dagligt arbejder hos Geria samt på Levring efterskole som målmandstræner.