Menu

KIF cheftræner - kampen mod Skive bliver en krig!

image
14. marts 2019 kl. 17:01

Fredag aften kl.18.30 tager Kjellerup i mod Skive på hjemmebane. Efter sidste weekends nederlag i Kolding, og en god uges træning, så er det nogle sultne drenge som kommer til at gå på banen.

 

“Skive kommer til Kjellerup som store favoritter. De er et utrolig godt hold, formentligt det bedste i 2. Division. De kan spille på mange måder og har en utrolig bredde. Så skal vi have noget med fra den kamp, så skal vi tro på os selv og vores koncept. Modsat kampen fra Kolding, så skal vi være helt klar fra start. Drengene skal ud og kæmpe om hver eneste bold, hver eneste meter. Det bliver en krig, og den skal vi vinde. Lige nu kæmper vi for at blive i 2. Division, og det skal kunne ses. Vi skal kæmpe for alle de frivillige der yder en kæmpe indsats i klubben. Vi skal kæmpe for alle de tilskuere som følger os og kommer på stadion” slutter KP.

 

Sportchefen har ordet.

Velkommen til forårets første hjemmekamp i 2. divison på Bjerget, 4 måneder efter seneste hjemmekamp. Vi går et spændende forår i møde hvor alle point kan blive afgørende.

 

Vi har i vinterpausen fået tilgang af 10 nye spillere som det er lykkes vores nye cheftræner Krzysztof Popczynski, sammen sine assistenter Frank Hansen og ligeledes ny tiltrådte Brian Gade, at intregere i fællesskab med den øvrige spillertrup. Tag godt imod de nye og hjælp  dem til, at føle sig godt hjemme i Kjellerup.

 

Det var godt for spillere og trænere, at komme i gang med forårssæsonen, lørdag eftermiddag på udebane mod topholdet og pokalkvartfinalisterne fra Kolding IF, efter 2 måneder med masser af træningspas og mange træningskampe. Der var momentvis gode elementer og vi fik bedre fat i kampen i 2. halvleg. Kampen bar præg af en ”primære kamp” hvor vinterrusten lige skulle bankes af og pasningerne skulle finjusteres.

 

Nu har vi haft en uge mere til at øve os sammen og jeg forudser en kamp mellem to hold, der gerne vil ”spille” fodbold og hvor begge hold har hårdt brug for pointene i hver sine ende af tabellen. I den forbindelse forventer jeg et stort engagement fra alle spillere fra kampens start, som det var tilfælde i vores kamp i Kolding.

 

Vi håber på stor lokal opbakning igennem hele foråret, så spillerne kan se, at klubben og holdet betyder noget for byen og vi sammen med publikum kan skabe en stor begejstring både på og udenfor banen.


En særlig velkomst til dommertrioen og ikke mindst vores modstandere fra Skive IK med Cheftræner Thomas Røll i spidsen og med Sebastian, Malthe og Kenneth i truppen.

 

God fornøjelse.

 

Ole Pagh Madsen
Sportschef