Menu

Dårlig første halvleg kostede point.

image
24. marts 2019 kl. 11:53

I kampen mod Skive kom KIF flyvende fra start. I kampen med Aarhus Fremad forholdte det sig helt anderledes. 

 

Inden kampen havde spillerne givet hinanden hånden på at de gode takter fra sidste kamp skulle viderebringes i kampen mod Aarhus Fremad, men det gik slet ikke i første halvleg. Konstant hang spillerne efter modstanderen, og de havde nemt ved at spille sig igennem et KIF hold der havde det svært. Specielt i venstre side havde Aarhus Fremad det alt for nemt, og det så modstanderen hurtigt. 

Rent offensivt fik KIF heller ikke gang i noget. Blæsten gjorde det svært og det lykkedes aldrig rigtig at blive farlig. Derfor var det også fuldt fortjent at Fremad på kun 4 min. kunne score to gange, mod et passivt KIF hold. 

 

I pausen blev der talt med store ord af træner Krzysztof. Han lagde ikke fingre imellem og forlangte en helt anden indsats i anden halvleg. 

Men allerede efter tre min. var den gal igen. Her kunne Fremad bringe sig foran 3-0. 

Men så tog Kjellerup fat. Med hårdt arbejde, masse af vunde dueller og godt spil langs jorden fik KIF arbejdet sig ind i kampen. 

Efter 63 min reducerede Christopher Denius på et oplæg fra Mathias Færge. Allerede fire minutter senere scorede Denius igen, og spændingen var tilbage. 

Omvendt stod Fremad klar på omstillingerne, og kun et par klasse redninger fra Rasmus Overgaard holdt Kjellerup inde i opgøret. 

Kjellerup forsatte det gode spil og pressede modstanderen helt i bund. Chancerne til en udligning var absolut til stede, og det ville have været fortjent med mindst 1 point til KIF. 

 

Men kampen blev fløjtet af uden det point givende mål til KIF, og det skuffede cheftræneren. 

“Vi taber kampen i første halvleg. Der spiller vi virkelig dårligt. Men anden halvleg er flot, og den skal vi tage med os. Næste kamp skal vi have point i, så nu er der fri søndag, og så træner vi benhårdt hele ugen så vi kan få den sejr på lørdag hjemme mod Tarup Paarup” slutter KP.