Menu

Av av av - trist aften på Bjerget

image
17. marts 2019 kl. 10:34
KIF fik ørerne i maskinen mod Skive

Allerede inden kampen mod Skive var der ingen tvivl om der ventede en vanskelig kamp. Skive ligger på andenpladsen og har over vinteren fået yderligere forstærkninger. De har set utrolig stærke ud i deres træningskampe, så KIF drengene vidste der ventede dem en hård opgave.

 

Inden kampen havde KP sagt at kampen skulle blive en krig. Og det blev i høj grad en krig de første 20 min. Her spillede Kjellerup klart det bedste fodbold. De vandt alle dueller, anden bolde og var over Skive så snart de forsøgte at spille bolden rundt.

Efter 7 min vinder KIF bolden efter et højt pres, og med en lynhurtig omstilling scorer Rasmus Lysdal flot og sikkert til 1-0. En perfekt start for KIF.

 

Herefter forsatte KIF med at presse på og med lidt mere held kunne de godt have bragt sig foran 2-0. Efter 23. min får Skive en bold i dybden som KIF keeper Rasmus Jepsen-Jacob forsøger at tage, men istedet laver han straffe. På det efterfølgende straffe udligner Skive til 1-1. Det betød KIF trækker sig længere tilbage og overlader initiativet til Skive. I det 33 og 43 minut bringer Skive sig foran 1-2 og 1-3.

 

I halvegen er KIF enige om at komme til anden halvleg, som de gjorde i første. Dette blev dog ved ønsket, og de første 30 min stod der Skive på ALT. En række personlige fejl og manglende mod til at spille fodbold fra KIF, betød Skive kunne score yderliger fire gange i anden halvleg.

 

Det var en meget skuffet cheftræner vi talte kort med efter kampen.

“Drengene var så gode de første 20 min. De dominerede Skive totalt, og vidste de sagtens kan være med. Vi får målet, vinder alle dueller og er virkelig gode. Så får de desværre det straffe, og så tror vi ikke længere på det. I anden halvleg spiller vi serie fodbold, og hvis det er det niveau og den indstilling vi kommer med, så kommer vi ikke til at spille 2. Div. efter sommerferien. Drengene er slet ikke klar over hvor gode de er. De kan alle spille fantastisk fodbold, og de første 20 min. gjorde vi det klart vi kan være med. Men lige nu tror drengene ikke på tingene når der kommer modgang. Det skal vi have ændret, og det arbejde startet mandag til træning”

 

KIF - Skive. 1-7. Målscorer for KIF. Rasmus Lysdal

Kjellerup spiller næste kamp ude med Aarhus Fremad den 23. marts kl.14.00